Velkommen til Johanne Kohlmetz verden!

Velkommen til Johanne Kohlmetz verden!

Photobucket

Wauw.
Så er vi i luften… Eller på skriften.. Skærmen.. Eller?
Jeg – Johanne Kohlmetz er i hvert fald officielt online på Bloggersdelight!
Hej og velkommen til, hvad enten du er fast seer, læser eller helt ny.
Det er godt nok fantastisk – efter at jeg blev kontaktet af BD engang i december har jeg haft så meget om ørene, at hele processen er blevet forsinket, men NU er jeg her!
Dette er bare et lille indlæg for at afprøve om jeg overhoved kan finde ud af alt det her med at indsætte billeder og i det hele taget få udgivet et indlæg :-)
Det vil komme en masse fede blogs og videoblogs herfra – og jeg skal nok fortælle nærmere om hvem pokker jeg egentlig er, og hvad jeg laver når jeg engang får det hele op og kører – tak for nu og vi ses snart igen!

Tak for nu.

8 kommentarer

 • Naya

  Elsker din blog Johanne… Jeg bli’r så glad når jeg kigger på din blog…;D … Det er så hyg’ligt… ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig fed blog. følger den glad :)
  /cathrinelydia.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed blog!
  Og hvor har du købt den mega skønne skjorte?
  Knus Emma
  emmakiesbye.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej så fed skjorte hvor kan man købe sådan nogle nitter henne? de er så fede

  i må meget gerne tjekke min blog
  isabelnicolajsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig god og inspirerende blog du har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk g få rettet op på de små fejl, som f.eks. dit billede som er blevet strukket en del. Ellers flot design. Få evt. skåret ned på de annoncer, selvom jeg ved at det er et krav Bloggers Delight har..

  /Mathias
  http://www.mathiaseisschultz.blogpsot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu har jeg fulgt dig i rigtig mange måneder Johanne, og for fanden hvor er det fedt at du er kommet på Bloggers Delight! Virkelig mange gange tillykke og bliv ved med at vær som du er, for du er SÅ cool! Jeg glæder mig til nogle fede indlæg fra dig af :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Johanne.
  Ved ikke om du selv skriver datoen, men i hvert fald er det da ikke den 28-01-12 :-)
  Ellers ser det da helt fint ud, elsker at se dine videoer og har gjort det i laaaaaaaaaaaaang tid, kan huske den første jeg så var ‘jagten på åsnen’ og synes det var så sjovt at se jer der forvirrede gå rundt i Sverige. Nå men glæder mig til at følge med på din blog også :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Johanne Kohlmetz verden!