DIY- tutorial til krave med nitter

A tribute to laces

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg har altid godt kunne lide blonder.
Min stil er efterhånden bare gået i en helt anden retning end hvad jeg hidtil har gået i.
Er blevet mere trach/rock/80’er/smadret – hvilket i min verden er meget langt fra blonder. MEN, man kan sagtens kombinere det søde med det rå – ikke at det kommer som noget chok for nogen, men alligevel. Jeg kommer i hvert fald nogle gange til, at finde én stil og så overdrive den lige lovligt meget og udelukke alle items der ikke passer ind.
Men nu hvor jeg er opmærksom på det, er jeg begyndt at tænke meget i detaljer, som BLONDER – i stedet for at have en alm. hvid eller sort krave ud over min strik – når resten af outfittet er råt, kan jeg kombinere det med  f.eks. en heklet blondekrave.
Og i stedet for de rå læderbukser, eller sorte cowboyshorts kan jeg tage mine blondeshorts på. På den måde synes jeg let at man kan skabe et helt anderledes og i hvert fald mildere look. Okay, okay – måske er det også bare mig der er  lidt besat af blonder lige for tiden – men jeg synes bare at det går godt til stort set alting.
Blonder på strømper, blonder på shorts, blonder på kraver, blonder på tasker, blonder på bluser…. And the list goes on and on.
Just some thoughts and inspiration from me to you.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY- tutorial til krave med nitter