Dagens på Valentines

I want

Photobucket

Photobucket

Orh. Disse dejlige sko fra H&M skal være mit næste køb, I think. De er simple og kan bruges til jeans, kjoler, med tights eller bare ben. Måske grænser de lidt op til det deciderede kedelige, men synes plateau hælen reder det.
De kan fåes her til blot 250 kr.

7 kommentarer

 • De er for fede!
  Jeg har selv lige startet min egen blog, efter du har inspireret mig rigtig meget! jeg håber du vil tjekke den ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej du er en virkelig smuk pige!
  – Hvor høj er du egentlig? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Sarah.
   Mange tak, jeg er ca 175. cm :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅRH. De er nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lææækre sko!
  Jeg tænkte på, om du i en af dine fremtidige videoer ikke kunne tænke dig at lære os at tegne dine model skitser, – jeg vil nemlig rigtig gerne lære at tegne de lidt overreagerede modeller. Jeg mener, at du viste nogle tegninger en gang i din julekalender :-D
  Knus Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida musen

  Kan personligt ike lide dem, men GO FOR IT GIRL <3<3
  – Elsker dig, du er mit store forbillede<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uf de er fede!<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens på Valentines