I want

VIDEO – 7 Beautyfavoritter lige nu

4 kommentarer

 • Aisha Susanne

  Åhhh ha Johanne! Nu må jeg virkelig til at sætte mine fingre i gang. For jeg har længe overvejet at skrive til dig og nu er tiden kommet… nå nok om det.
  Jeg ville bare give dig ros til skyerne! Dine videoer får mig gang på gang til at få et dejligt grin. Ja, for først og fremmest er indholdet helt sikkert noget man kan bruge! men derudover så formår du at komme med dine dejlige små personlige kommentarer og komme ud på et helt andet sidespor, som jeg egentligt ikke ved om der meningen, men som jeg elsker højt og helligt! Det er ligesom lige det, der for mig som læser vi komme tilbage og se flere skønne videoer.
  Håber ikke jeg fylder for meget af dit kommentarfelt, men når det er sagt, så glæder jeg mig til at se endnu flere inspirations fulde indlæg!
  knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha. Super video. Gode tips.

  men det der overraskede mig mest er at du er sjov at se på. Jeg var virkelig underholdt. Fed personlighed. Bliver nu fast følger af din blog :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Johanne.

  Den silver shampoo hårkur du har, kunne du ikke tænke dig at vise den frem? Har ledt på nettet, men kan simpelthen ikke finde noget om det :-).

  Bruger du forresten ikke noget til at rense dit ansigt med? For jeg har aldrig set dig have en eneste bums.. misundelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Angående selvbruner vil jeg bare lige anbefale dig Sunspa – Tan-In-A-Can. Den er fantastisk.. Man bliver naturligt brun med det samme, man bliver ALDRIG orange, den er uden alt muligt gift som f.eks. parabener osv og så er den anbefalet af Dennis Knudsen..

  Den er selvfølgelig lidt dyrere end 30kr, men den er fantastisk. Jeg bruger den hver evig eneste dag og jeg kan simpelthen ikke leve uden den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want