VIDEO – Snik snak og konkurrence

3 kommentarer

 • Hej Johanne.
  Jeg håber jeg kan deltage selvom jeg ikke har en youtube-bruger…
  Min gode gerning er:
  Her i mandags var min lillebror jeg til lægen. Han havde ondt i hans fod, – det vidste sig at den måske var brækket, og derfor skulle vi videre ud på sygehuset. Hverken min mor eller far var hjemme, og kunne tage med ham derud, så derfor aflyste jeg både job og min håndboldtræning, for at tage med ham derud. Heldigvis var foden ikke brækket, og vi har det begge godt i dag :-)
  Hilsen Emma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hej søde Johanne;)
  Jeg håber det er okay at jeg skriver her, da jeg ingen youtube bruger har ♥
  En af de sødeste ting jeg har gjort var nok da jeg efter min mor og far havde givet mig en fantastisk ferie, lavede jeg ”middag” med min søster. vi startede med at lave picnik i haven på et tæppe pyntet med blomster, med hjemmelavet lagkage, småkager, jordbær dyppet i chokolade osv. bagefter havde vi lavet forret og tændt staerin lys og hældt vin op, som de så sad og fik på altanen, og bagefter var der hovedret og dessert! ♥ Det var noget vi havde brugt lang tid på og det var en rigtig god dag;-) Nå, men jeg vil bare lige sige til dig at jeg synes du er en kæmpe inspiration for mig, jeg ser alle dine videoer… og du er bare såå super sej og du har en mega fed stil ♥ ;-) dine kraver er bare helt vildt seje, og hvor ville jeg gerne eje en af dem :-) Hilsen Klara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jensen Christensen

  Hej Johanne! Først og fremmest vil jeg lige se thumps up til din blog, den er super fed og du er en utrolig køn pige. Elsker at se dine vlogs. Og den krave der er sååååå fed! Sagde til min mor at jeg ønskede mig en i fødselsdag, fordi jeg synes den var så fed. Men hun kunne ikke nå at lave en, så det ville være en fed fødselsdagsgave!
  Men sidste gang jeg gjorde noget godt for en, var da min bedsteveninde, havde slået op med hendes kæreste og var rigtig ked af det. Så jeg droppede alle mine planer for den dag og tog det næste tog ud til hende, købte en plade chokolade på vejen og så hyggede vi og snakkede ellers resten af dagen. Hun blev rigtig glad! Hvilket jeg blev rigtig glad for :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zulus varmestue!