My dress

Photobucket

Photobucket

Som de fleste af jer nok ved studere jeg beklædning på Odense Fagskole. Her bliver man hele tiden uddelt opgaver som man skal bruge sine kreative evner til at løse. lige nu er vi f.eks. delt ind i fire grupper der hver skal sy en brudekjole inspireret af kirsebær.
Det er i anledning af Kirsebær festivallen i Kerteminde, hvor et heldigt par kunne vinde en bryllup – og gæt så hvad bruden skal giftes i – jep, en af de 4 kjoler vi syr!
Nå, men det I ser på tegningerne ovenfor er så en kjole som jeg skal sy til mig selv sideløbende med brudekjolen! Er helt vild med hvad jeg har fået tegnet, så nu skal jeg bare igang med at udvikle mønster og sy!

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *