1. Maj - First day of shorts!

Outfit til fernisering af forårs udstilling på Valdemars Slot

Og her lige et par ekstra billeder ( more to come  …. )
Bl.a.  af min stand, med moodboard, portfolie og selvfølgelig det færdige design, inspireret af slottets smukke bibliotek.
Scanner mit portfolie ind i løbet af ugen, så i kan få det at se!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

14 kommentarer

 • Nanna

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig en video, af knuden på kjolen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  vil super gerne se hvordan du har lavet den knude der, det er nemlig rigtig sødt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker blazer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være vildt fedt at se, hvordan du laver knuden! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffanie

  Hej Johanne..
  Jeg er total vild med dig og den måde du blogger på. Dit outfit som du viser tit på bloggen, er mega fedt. Jeg elsker den måde du udnytter alle ting de du køber. Din stil inspirer mig til at vise hvem jeg er. Og det tøj du har på hver dag viser virkelig hvem du er!. Jeg elsker den måde du er på i dine blogvideoer – og den måde du mixer tøjet sammen på. Man kan sgatens se at det er din helt egen stil.
  P.s Jeg elsker dit værelse!♥
  Og hvis du får lyst må du meget gerne lige send ene hilsen til mig på hotmail: Steffanie-12@hotmail.com♥♥

  – Hilsen din aller største fan! ♥
  Min drøm ville gå i opfyldelse hvis jeg måtte møde dig eller få en trøje eller noget af dig!♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mi

  Wow, du må meget gerne vise hvordan du har lavet den drapering! gør virkelig meget ved en kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne :)
  Først og fremmeste – stort tillykke med ferniseringen, det må være skønt at det endelig er færdig og med et godt resultat!

  Jeg tænkte på om du har lyst til at kigge forbi bloggen? Det er nemlig sådan, at jeg kan takke dig for at begynde at interessere mig for hele blogverden. Det var bare en tilfældig hårtutorial jeg kiggede efter og så kom din video op. Det var tilbage i sommers og der var ikke så mange gode danske videoblogs, så jeg begyndte at læse blogs i stedet og så bare følge dig ;) Nå, men sikke en lang smøre, summasumarum er bare at jeg efter en masse inspiration fra dig af har startet min egen blog og allieret mig med min bedste veninde fra folkeskolen af. Så mange tak og håber du vil fortsætte det gode arbejde :)
  Min blog hedder: http://liseogtine.wordpress.com/

  Mange hilsner fra Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Du er da helt vildt inspirerende at kigge på! :-D
  Vil meget gerne se hvordan du laver den der “knude”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Vil meget gerne se hvordan du laver den der knude ! :-)
  JEG ELSKER BARE DIN STIl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hi Jo ;-)
  Super fed kjole, den må jeg simpelthen have fingrene i!, Som Rozeta har nævnt i en kommentar, så er jeg også meget interesseret i at vide hvordan du har lavet den “indvendige knude”, det er nemlig super smart synes jeg, så den ikke er så “almindelig” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødt og sommerigt tøj. Er vild med blazeren!

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  du har ingen BH på??
  nøj! nogle bryster du har dig der :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   hahaha.. Nej, ryggen er bar, så det har jeg ikke.
   Men øh – tak.. ha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rozeta

  Vil du ikke vise hvordan du laver den der ”knude”?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Maj - First day of shorts!