My dress

Shopbop -safe stropless summer

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Som jeg tidligere her på bloggen har nævnt, har BloggersDelight sørget for en mega sweetdeal hos shopbop.com for os bloggere her i netværket.
Denne gang blev det så min tur til at bruge 200 dollars på selvforkælelse – SÅ SKØNT!
Jeg købte et par super lækre sko, der faktisk ligner at de er støbt i det pure messing, de er fra mærket Boutique 9 som også har rigtig mange andre fede sko. Jeg er helt vildt glad for dem og de er simpelthen så lækre at have på, jeg vil kombinere dem med et par hvide jeans i boyfriend-fit en simpel tee og simple nedtonede smykker.
Derudover købte jeg noget som jeg har cravet efter så længe (!!!!!) og som jeg bare er helt sindsygt glad for at jeg fik, nemlig  – TOPHATS!
Eller nipple-covers som man ellers kalder det. Det er disse her små silikone klister-indlæg som du kan bruge når du har eks. stropløse kjoler på. Som I kan læse på billedet ovenover skal de blot vaskes i lunkent sæbevand og lufttørrer og så kan de bruges igen og igen. De er super smarte og jeg er så tilfreds med dem og de er fra mærket Commando kan findes på shopbop.com
Jeg skal snart have en kjole som har åben ryg og derfor kræver at jeg tager brug af mine tophats, så skal I nok se hvor smarte og velfungerende de er!
Hvis I vil følge med I hvad der sker af nyheder osv. på shopbop.com kan i like deres facebookpage: Shopbop on Facebook
Derudover har Shopbop faktisk også deres egen ret fede blog: Shopbop blog

 

 

 

 

Sponsoreret indlæg.

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My dress