Boxers... Really?

Wardrobe challenge day 1

IMG_3528

IMG_3481

 

IMG_3618

Photobucket

IMG_3627

IMG_3501

Jeg har fået tilbuddet om at deltage i Ida Burchardi’s Wardrobe Challenge – og sagt ja!
Hun afholder denne Wardrobe Challenge i sammenhæng med hendes afgang fra Designskolen Kolding. Challengen er at jeg i hele denne uge, udelukkende må bruge tøj, sko smykker osv. som tilhører den del af min garderobe jeg ikke har gået med i det sidste år(!!!) – Så igår, altså mandag havde jeg trukket det første frem fra gemmerene.
Outfittet består af: shorts, fra en svensk genbrug købt for 2 år siden, aldrig brugt. En gammel strik fra veromoda, som jeg ikke anede stadig eksisterede, et styks hovedbeklædning som stammer fra et gammelt armbånd. Og afklippede cowboy støvler fra føtex. Tasken er min mormors gamle, som jeg heller aldrig har brugt.

12 kommentarer

 • Hvordan ligger du billeder ind på din blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilke sider finder du tøj på internettet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Er det ikke hende din veninde Anna, som du lavede youtube videoer med engang, der er med på et af billederne? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rimelig godt gået at finde tøj, som du ikke har gået med i et år og stadig se hamrende godt ud! lækre dig da!

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Er det ikke hende Anna fra Sverige-videoen på youtube? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en spændende challenge:-) God ide med skoene, synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hej Johanne..
  Rigtig fed blog, har fulgt dig længe på bloglovin. Jeg tænkte på om du ikke på et tidspunkt kunne tage nogle billeder (med dit nye kamera selfølgelig) uden det der filter på? Jeg vil nemlig købe et kamera på et tidspunkt og ved ikke rigtig hvilket :-) Kunne nemlig godt tænke mig at se hvordan dit kamera tager billeder, men billederne må meget gerne være taget af dig eller en som har lidt forstand på et kamera :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Melanie.
   Jeg har på ingen måder forstand på kameraer, så faktisk vil jeg anbefale dig at søge på “canon eos 500D test” på youtube, så kommer der enormt mange anmeldelser og tests op af kameraet – og mange af anmelderene er eksperter og kan rådgive langt bedre end jeg :)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fint ud med båndet om håret:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  det er super fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvad for et program bruger du til at redigere dine billeder i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boxers... Really?