New in from H&M

Wardrobe Challenge day 4

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mit outfit på dag 4 (torsdag) er meget afslappet og enkelt.
Det består af: Hvide oversize denim bukser fra mærket MCO, et fejlkøb jeg gjorde engang  for længe siden. De var på udsalg og jeg gad  ike at prøve dem, men da jeg kom hjem med dem opdagede jeg at de var både højtaljede og havde boyfriendfit – ikke lige hvad den 14 årige poptøs Johanne ønskede sig! … Men det var dengang – nu synes jeg faktisk de er ret fede! Min tee er fra H&M’s drenge afdeling og er egentlig en jeg mest har dyrket sport i dengang for år tilbage hvor jeg gjorde den slags..
Tasken brugte jeg engang som skoletaske, det er min mormors gamle attachemappe.

4 kommentarer

 • hollister bags tote

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to
  say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing
  to your feed and I hope you write again soon!

  Also visit my web page hollister bags tote

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Jensen

  Minder mig utrolig meget om Chanel – hvilket kun er positivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Syntes altså dine sæts er super flotte! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Synes faktisk ret godt om tasken den er fin! Men hvad med dag tre? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in from H&M