GOING DIY CRAZY - MIX AND MATCH FRIENDSHIP BRACELETS AND OLD JEWERLY

ANYONE CAN BE IN FRONT OF A CAMERA, BUT IT TAKES PASSION TO GET BEHIND ONE.

Photobucket

Der findes utroligt mange mennesker uden nogle specielle talenter som kan stille sig op foran et kamera, men hvis man rent faktisk skal fange de få smukke ærlige glimt af verdenen omkring en, så kræver det passion og en smule talent hvis du spørger mig. Jeg forsøger selv at fange min verden igennem mine billeder og film for den sags skyld. Jeg prøver at indfange den afslappede stemning der var på West End Beach i Dubrovnik, eller den festlige stemning da mine veninder og jeg fejrede nytår. Små glimt af en teenagers verden, som jeg ønsker at dele med andre fordi det giver inspiration. Heldigvis er der tusindevis af unge derude som takket være de sociale medier kan gøre det samme og vise glimt og øjeblikke fra deres liv og deres verden. Lige netop dette er hvad en ny konkurrence som Outfitters Nation afholder handler om. Ungdommen – altså dig og mig – vi har en masse at byde på, hvis vi har mod på at vise det igennem vores stil, vores handlinger og vores liv. Så, har du mod på det?

Photobucket

Outfitters Nation afholder lige nu en fotokonkurrence på deres Facebookpage hvor unge  kan uploade deres bedste “Snap” og vinde et super topfedt retro polaroid kamera (mere info om det kommer lidt længere nede). Det behøver ikke at være taget med en fancy spejlrefleks kamera, det kan lige så vel være en snap taget med din mobil, som fanger et helt bestemt, smukt, sjovt, sørgeligt eller bare specielt øjeblik fra din verden. Et billede hvori du føler at du ligesom kan “make your mark” F.eks er du homoseksuel, så vis et snap hvori du står frem med stolthed. Eller har du en helt speciel passion, talent eller look, så stå frem og vis de!

Photobucket

Konkurrencen kører fra den 6. August indtil den 10. Oktober Du deltager i fotokonkurrencen på Outfitters Nations Facebookpage Det er selvfølgelig muligt for dig at dele dit billede og opfordre dine venner osv til at stemme på lige præcis dit snap. Det billede med flest stemmer bliver udnævnt på Outfitters Nations Facebookpage den 11. Oktober og er derefter den lykkelige ejer af et stk. POLARIOD XS-70 CAMERA + 5 PX70 FARVEFILM + 5PX SORTHVID FILM, kameraet kommer fra the Impossible Projekt, som er de eneste i verden, der stadig producerer originale poloraid film og de restaurere gamle originale poloraid kameraer (arg jeg falder lige lidt om i mit eget savl over hvor sindsygt fede retro billeder det kan tage). Jeg synes personligt at det her er en helt kolo-enormt (ja, jeg skrev kolo-enormt) cool konkurrence, selv har jeg længe ledt efter et polaroid kamera i diverse genbruger osv. men det har aldrig lykkedes mig at finde et – så hvem ved, måske jeg skulle deltage selv? Jeg vil i hvert fald uden tvivl opfordre alle jer derude til at deltage i denne konkurrence. SO GO OUT – AND MAKE YOUR MARK !

Sponsoreret indlæg.

7 kommentarer

 • Anonym

  hold nu op, og gå uden om det, hvis det irritere dig, vi andre syntes da er det er helt vildt fedt at man kan vinde sådanne fede ting, den der vinder det, ville jo ikke have haft vundet det uden johannes hjælp, tak hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej du
  Det er en skøn blog du har, men nu er det en uge siden du sidst har lavet et indlæg.. Det er for sløvt, ked af at sige det.
  Det virker som om du ikke helt værdsætter denne store gave du har fået, at kunne dele både tanker, dit liv og andet med en masse mennesker.

  Udover den ris, så er din blog fantastisk, det skal du også tage til dig! Specielt dine videoer er jeg vilde med.
  Ville elske at se endnu en Q&A, da du – til en forveksling – har en masse interessant at sige, både om mode, etik, livet osv.

  Mvh. Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ikke sæt billedtekst på billedet, det ødelægger det. Især når det er grammatisk forkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Jeg er ret træt af, at ALLE de fede konkurrencer skal foregå over Facebook!
  Har nemlig ikke Facebook og det æder mig op indefra. Min mor og far er vildt overbeskyttende, når det gælder nettet og det er røv.
  Det har jo ikke noget mig dig at gøre! For jeg syntes jo du er en fed blogger og en vildt nice Youtuber! Så ja, altså det er bare generelt med de der konkurrencer! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Hej Johanne.
  Det lyder cool, men det irritere mig at der er så mange sponsoret indlæg på bloggen, da det gør den mindre personlig og mere reklameagtig. Jeg kan ellers rigtig godt lide bloggen, synes bare at der har været utrolig mange sponsoret indlæg på det sidste. ):

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja, jeg kan godt se at der har været meget på det sidste, men det er bare fordi der virkelig har været nogle fede kampanger. Og denne er jo f.eks en konkurrence hvor DU altså kan vinde et kamera :) – Desuden så er bloggen her jo mit job og min eneste indtægt.
   Skal forsøge i fremtiden at lave 20 gange så mange almindelige indlæg som sponsorerede indlæg.
   Tak for respons :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING DIY CRAZY - MIX AND MATCH FRIENDSHIP BRACELETS AND OLD JEWERLY