JEAN PAUL GAULITER // COCA COLA LIGHT

GINA TRICOT JACKET // SIMPLE OUTFIT

IMG_8015s

IMG_8047swdwd

PhotobucketJakke//Gina Tricot    Halskæde//Nelly.com    Skjorte//Vintage    Jeans//Gina Tricot

I sidste uge købte jeg den smukkeste lille jakke fra Gina Tricot.  Jeg er helt vild med strukturen af stoffet og de enkle detaljer med rå lynlåse. Tidligere har jeg lavet et indlæg med disse Jackie O’ish jakker som jeg er enormt vild med for tiden og denne fra Gina Tricot er som taget ud af en 60’er garderobe – and i’m loving it!
Den er lige hvad jeg manglede i mit tøjskab da den kan bruges til næsten ALT, med jeans og en skjorte som her, eller med en nederdel og en t-shirt eller til en kjole. Og den kan sagtens bruges både til fest og hverdag. Som sagt – I’m loving it!
Jakken kan købes online, og fås i både sort, grå og hvid: Direkte link til Jakken

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEAN PAUL GAULITER // COCA COLA LIGHT