JEAN PAUL GAULITER // COCA COLA LIGHT

Photobucket

IH! Hvor har jeg gået og glædet mig til at fortælle jer om dette nye samarbejde!
Nogle af jer ved det allerede, men Jean Paul Gauliter som efter min mening er en super dygtig designer, OG coca cola har lavet et samarbejde hvor Jean Paul Gauliter har designet nogle eksklusive flasker Coca Cola Light – og det er mega fede!! Ha ha.
Altså – Hvis jeg var en cola flaske, ville jeg fandeme være designet af  Jean Paul Gauliter!
Nu ved jeg ikke hvor meget I kender til Jean Paul Gauliter, men jeg tror næsten at I alle har set han’s parfume “le male” – som jeg selv kender et par der ejer:

PicMonkeyCollage-2Og jeg vil da faktisk mene at jeg kan se lidt af det samme design som Jean Pauls’s parfume har gå igen nede på den ene cola flaske. Det må siges at være et af hans kendetegn med striber og det lidt sailor agtige look – Jean Paul Gauliter har bl.a. også designet nogle tasker der har en del ligheder med både parfume og cola flasken – hver uge bliver der på Coca Cola Light’s Facebooksite udloddet tasker fra Jean Paul Gauliter’s sommerkollektion for 2012, så måske det var noget for jer?

Photobucket

Kittet kommer i en stor eksklusiv boks (også i Jean Paul Gauliter design selvfølgelig) og indeholder disse tre lækre flasker.. Må indrømme at jeg kom til at drikke den ene meget hurtigt, selvom jeg næsten synes det er synd når nu de er så flotte…

Nå, men altså.. Jeg vil bare lige sige at jeg håber I kan lide coca cola light og kunne tænke jer at drikke det af designer flasker – for det bliver muligt for en af jer – snart! hi.
Min absolutte favorit flaske er denne, hvis det var en rigtig kjole ville jeg have den på!

Photobucket

Har I en favorit flaske?

4 kommentarer

 • Britt

  De er for fede! Sådan en vil jeg sgu gerne gå og drikke af!

  Madenerikkedinfjende.wordpress.com – BLOG OM MAD OG SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor kan man købe flaskerne henne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har set dem før, og er også helt vild med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Sørensen

  Jeg er rigtig vild med den der ligner et korset. Men den er også lidt lækker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *