NEW NIKE FREE RUN 3 // BRIGHT BLUE

LAST DAY AT CFW // NELLY SPRAKLY DRESS

Photobucket

PhotobucketKjole//Nelly.com    Clutch//Vintage   Armbånd//H&M    Ur//Ukendt   Sko//Nelly.com

Som jeg har skrevet i tidligere indlæg så var jeg så uheldig at blive syg inder mit besøg i København under cfw. Men nåede da lige at have 2 outfit’s på, inden jeg måtte bukke under for sygdommen og vende snuden mod fyn.

Kjolen på billedet her blev faktisk udsolgt samme dag som jeg uploade et billede af den på facebook – ret spøjst, tror ikke det har nogen videre sammenhæng. Men dette gør desværre at jeg ikke kan give jer et direkte link til kjolen. Men den kommer jo muligvis tilbage på nelly’s lager – but that’s out of my hands :’-)

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW NIKE FREE RUN 3 // BRIGHT BLUE