LAST DAY AT CFW // NELLY SPRAKLY DRESS

LITTLE BALLERINA

Ballerina with black
Længe har jeg faktisk ikke været den store fan af ballerina sko – synes mine ankler (som i forvejen er uproportionalt store i forhold til eks. mine lægge) kommer til at se enormt fede ud. Derfor har jeg ikke brugt ballerinaer de sidste par år. Men så her engang i vinters hvor mine stakkels fødder var helt og aldeles lemlæstede af at vade rundt i stiletter købte jeg et par helt almindelige brune ballerinaer i H&M til 79 kroner ( de fåes  vidst stadig og er ligesom bare en basic vare derinde, i sort, brun og varierende farver) Brugte ganske vidst kun de ballerinaer den ene gang – MEN, så fik jeg en fiks idé her den anden dag. For én ting som jeg faktisk godt kan lide ved ballerinaer er, når de har denne her lille sorte lak eller læder snude. Og gør-det-selv menneske som jeg jo er, måtte jeg jo nødvendigvis selv  komme op med en idé til hvordan man selv kan lave en sådan snude. Derfor har jeg har til eftermiddag været igang med malertape, spraymaling OG – mit videokamera. Så der er snart at vente en DIY på hvordan man laver sorte – eller andre farver snude på synes ballerinaer, meget meget nemt.
Hvor længe sådan noget så holder vil tiden vise.
Håber det er noget I kommer til at kunne bruge som inspiration til selv at gå igang.

   

3 kommentarer

 • Emilie

  Hej Johanne!
  Ved du hvor de grå ballerina sko ude i højre side er fra? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaah

  Tak, johanne, tusind tak, du er en meget stor inspiration for mig special:) Og har ventet på at der kom en video snart, så glæder mig, checker din blog nærmest hverdag, ( Så tit jeg kan ). Jeg har nemlig også et crush på disse ballerina med snudelak/læder :)

  Syntes bare lige du skulle vide det, blev ved med det du gør, You rock girl !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tusind, tusind tak for det! :’)
   Bliver så så SÅ glad når jeg hører at min mission – nemlig at inspirere folk rent faktisk virker.
   YES! – YOU rock girl !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LAST DAY AT CFW // NELLY SPRAKLY DRESS