CFW // BACKSTAGE AT HENRIK VIBSKOV

NEW NIKE FREE RUN 3 // BRIGHT BLUE

Photobucket

Photobucket

Wuhu – har lige fået et par nye gymshoes af min søde søde mutti. Modellen her hedder Nike free run 3 – og kan vidst fås i et væld af farver: pink, rød, sort og lilla ect.
Jeg(min kære moder) købte dem i sportsmaster i faaborg og gav 700 kroner for dem.
Lidt pricey  er de jo godt nok – men de er til gengæld både sindsygt lækre at træne i og ret fede samtidig med. Jeg er ikke rigtig typen der kunne finde på at rende rundt i deciderede gymshoes til hverdag – det er aller højest et par sneaks/converse noget. Men det er lidt som om, at jo mere jeg kigger på de her sko, jo flottere bliver de. Så hvem ved – måske engang imellem i hverdagene når jeg kører den lidt sporty-fresh stil, vil i kunne opleve et outfit hvor jeg har taget disse på. Men kommer dog aldrig til at smutte rundt i odense c i disse og et par løbetights, når jeg lige skal shoppe med tøserne ( no offense)
De vejer seriøst intet og det føles helt fantastisk at have den på, det er næsten som om at jeg selv bliver lidt lettere – hvilket er enormt rart når man træner.
Men nu må I jo endelig ikke gå hen og tro at jeg er blevet sådan helt.. sund.. og fit.. og sådan noget ulækkert stads.. høhø
Så jeg tror lige jeg vil smutte ned og få et stykke cheesecake, inden alt det fitness-træning.løb-sundhed-gøjl tager helt overhånd.

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CFW // BACKSTAGE AT HENRIK VIBSKOV