ANYONE CAN BE IN FRONT OF A CAMERA, BUT IT TAKES PASSION TO GET BEHIND ONE.

OFF PINK SNAKESKIN LOAFERS

Photobucket

Photobucket

I fredags blev jeg lige fanget af Venini (en sko forretning i Odense)’s knadtilbud.
De havde/har 20 – 40% på rigtig mange af deres sko og da jeg længe har ledt efter et par loafers, tænkte jeg : det kan jo ikke skade at kigge….
Endte med at købe disse offpink loafers fra mærket Bullboxer. De er lavet i et lidt spøjst  kunstskins materiale, som har sådan en slangeskinds struktur. Endte med at slippe 200 kroner for skoene – og det passede mig fint!
Egentlig havde jeg tænkt mig at jeg skulle have et par loafers i sort lak, og normalvis er jeg ikke specielt meget til pink og slet ikke når det kommer til sko. Men som jeg skrev før, så har disse sko ikke sådan en normal varm og rigtig skrigende pink, den er ligesom lidt mere støvet og down-to-earth, derfor kalder man det for offpink.
Jeg har leget lidt med nogle kombinationer af forskelige outfits sammen med disse sko og synes de fungere super godt sammen med alle slags shorts og f.eks lidt mere herre’ish bukser, stramme jeans kan også  sagtens fungere til. Alt i alt, er jeg super tilfreds med mit køb, synes de bringer lidt festlighed til et hverdags outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANYONE CAN BE IN FRONT OF A CAMERA, BUT IT TAKES PASSION TO GET BEHIND ONE.