VEET STILLETLØB 2012

Photobucket

Så er det igen blevet tid til VEETs stilletløb, jeg synes den her idé er helt vildt fin og sjov og blander det feminine og sporty på en cool måde. Hvis jeg nogensinde skal deltage i et mere offentligt løb, så bliver det ikke marton med VEETs stilletløb, det er helt sikkert! Og hallo, vi har alle været ude for at skulle løbe i høje stiletter! (at vi så måske samtidig med har været påvirket af lidt boblevand, er jo bare hvad det er ;o))
Og præmierne for at løbe 100 meter i hurtigst i stiletter er jo vilde: Spa ophold, cykel, lækre lækre stiletter og meget mere – samt alle deltager for en goodiebag (og dem elsker vi jo alle… Ingen er for fine til goodiebags)
Da jeg selv er i København i modeugen er det helt klart  noget jeg kunne tænkte mig at komme og se/være med til, men mit program i Kbh er desværre så stramt at det ikke tillader det. Men lad dette være en opfordring til alle jer om at tage en veninde i hånden og hoppe i stiletterne til en sjov og anderledes oplevelse under modeugen.

 

Møøøøs

 

[Sponsoreret indlæg]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni - Juli shopping haul video