JUST ANOTHER OUTFIT

ARTIKEL OM BLOGGEN PÅ FYENS.DK

Photobucket

Hvis du holder Fyns Amts Avis & vidst nok også Fynsstiftstidende, så er der idag blevet bragt en artikel om mig og bloggen her. – Dette snapshot er bare lige taget fra fyens.dk hvor der ligger en kort teaser til artiklen, denne kan du læse her.
Jeg ligger pt. syg under dynen i en influenza’ish tilstand og har ikke kunne komme ud og købe avisen af den grund. Men satser på at en af mine kære forældre tager den med hjem til mig – og når dette sker, skal jeg nok tage nogle billeder af artiklen, så I der ikke kommer fra fyn osv. kan komme til at læse den….
….. HVOR ER DET SEJT…. Det var jeg altså lige nødt til at sige.. Tænk engang, der er nu skrevet en avis artikel om mig, lille Johanne Marie Kohlmetz Møller fra Faaborg!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ANOTHER OUTFIT