HOW I KEEP MY HAIR BRIGHT AND KEEP YELLOWNESS AWAY // LOR´EAL SILVER SHAMPOO

BOY’S CLOTHES ON MY FLOOR – HAVEN’T GOT A BOYFRIEND, JUST DID SOME SHOPPING

IMG_8600

Photobucket

IMG_8601

Min cap er fra mærket upfront og jeg købte den på udsalg til 200 kroner på streetman.dk
De to sweats shirts er fra H&M’s drenge afdeling/divided/L.O.G.G og koster begge 129 fucking kroner !!! Dog skal man være opmærksom på at man handler i Divided/L.O.G.G altså DRENGE og IKKE MANDE. For I mande afdelingen er priserne lige så “dyre” (læs: set kun ud fra priserne i dividet afdelingen) som i pige afdelingen osv. Og så er der lige det med størrelserne på tøjet. Det hedder nemlig ikke xs – x -m – l…osv. der står tal som 139-144 osv. så der er ikke andet for end at finde en af de størrelser man tænker ca. vil passe én og så evt. prøve den. Jeg har selv købt mine i størrelse 158-164, som var en af de største størrelser i drenge afdelingen. Seriøst, det kan virkelig betale sig at tage en smut forbi drenge afdelingerne engang imellem – laver en video på et tidspunkt med hvordan jeg styler de forskellige drenge items jeg har i min garderobe.

15 kommentarer

 • Emma Kiesbye

  Fu*k hvor genialt! Det vil jeg huske.
  Fed blog forresten

  Tjek gerne min blog ud, har en giveaway kørende :-)
  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kryger

  Jeg synes det er SÅ fedt, at du vælger at bruge drengetøj – det er også sådan noget jeg kan finde på. Hvis tøjet er pænt(og ikke alt for drenget) kan det jo sagtens bruges af os piger.
  Så BIG thumbs-up til dig, Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  mmmh intet bedre end hyggeligt drenge tøj!

  kig forbi min nyopstartede blog : http://lll-etteenageliv.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  ville også blive glad hvis der var en der gad at skrive et link. bor lidt ude på landet, så der er ikke lige en H&M butik i nærheden :-) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  kære rikke, vil du ikke være sød at skrive et link. det ville være til stor hjælp xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har fundet de to sweatshirts på h&m’s hjemmeside, men er meget i tvivl om jeg skal købe 158-164 eller 170. Jeg er normalt en s/m, hvad tror du ville passe bedst? Du har ikke et billede med trøjerne på måske?
  ps. VILDT fed blog!
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kan ikke finde det… Vil du ikke skrive et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilda

  kan man købe lign. sweatshirts på h&m’s hjemmeside? der er ikke nogen afdeling der hedder “drenge” det er enten herre eller børn?
  knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er de fede! Skal helt sikkert i drengeafdelingen næste gang :-D
  God weekend :-)

  http://smilanne.blogspot.com – blog om TRÆNING, MOTIVATION OG SUNDHED

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie abildgaard

  Hej søde johanne
  vil du ikke godt lave noget om hvordan man styler “drenge” sweatshirts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se en video! Kan du ikke please lave den inden næste wwekend? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  “On my flor”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja det er jo det rene volapyk. Du kan sikkert slet slet ikke forstå hvad jeg mon overhoved prøvede at skrive, når jeg laver sådan en fatal fejl som at glemme et ekstra “o”. FLOOR – giver det mening for dig nu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig-Elisabeth

  Sjovt – jeg har også den røde trøje fra h&m’s drengeafdeling…. Troede jeg var den eneste pige der købte drengetøj (:
  Go’ stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er de fede Johanne og så til så billige penge!! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW I KEEP MY HAIR BRIGHT AND KEEP YELLOWNESS AWAY // LOR´EAL SILVER SHAMPOO