MIINTO // GOOGLE+ HANGOUT - LIVESTREAM

HOW I KEEP MY HAIR BRIGHT AND KEEP YELLOWNESS AWAY // LOR´EAL SILVER SHAMPOO

IMG_85905

Mange af jer har igennem tiden spurgt ind til hvilke produkter osv. jeg bruger til – både farvning, men også pleje af mit hår. Jeg elsker at være platin blond, som altså er denne her hvid/sølv-blonde farve, men det kræver at man holder farven ved lige og passer lidt på. Jeg har normalvis brugt Revlon’s nutro colour creame, som er sådan en hårkur der både booster din ønskede farve, men også gør håret rigtig blodt. Jeg har brugt den lilla’e af dem, husker ikke navnet – de kan fåes hos frisøre osv. men er meeega pricey plejede at give omkring 200 kroner for sådan én hver tredie måned – så løber der hurtigt op.
Men Loréal har lavet en shampoo, som efter hvad jeg har læst på nettet, skulle være rigtig god, samt holde længere og være billigere. Så den var jeg ude og investere i idag.
Jeg købte min i en butik i Odense som hedder Beautycos og ligger på overgade. Den koster 129 kroner og er på 500ml – hvilket er ret meget.

IMG_85993

Anvendelsen:
Den fungere egentligt præcis som en normal shampoo. Når man bruger den første gang skal man dog lige passe på hvor længe man lader denne sidde i, da effekten af shampooen kan være forskellig fra hår til hår. Så jeg vil foreslå at lade den sidde i bare 2-3 minutter første gang, og hvis du så ikke kan se nogen effekt, så lad det sidde lidt længere næste gang. Silvershampoo’en har også denne meget blå/lilla’e farve – og hvis man kender lidt til farver vil man vide at blå/lilla er komplimenter farven til gul/orange – og hvis der er noget som jeg ikke bryder mig om hvad angår hår  – og det her med at være afbleget blondine, så er dét det gule skær som ens hår nogle gange har tildens til at få, et par måneder efter farvning. Her går en silvershampoo ind og understøtter de hvide/sølv dele af farven og bekæmper det gullige skær!
Håber at dette indlæg kunne give jer svar på nogle af de spørgsmål i har siddet med derude – skriv endelig en opfølgende kommentar, hvis der er mere angående hår som du er i tvivl om, så skal jeg nok forsøge at svare så godt som muligt! :)

19 kommentarer

 • Rigtig fedt indlæg.
  Kig gerne forbi min blog : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg bruger den selv 2 gange om ugen, og jeg elsker den! Så nem at arbejde med! thumps up Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På den søde måde

  Hej Johanne.
  Jeg er selv blondine og ved hvor skræmmende tanken om at skifte til noget mørkere kan være. Jeg er designstuderende, og har brugt meget tid på at se hvilke farver der passer til de forskellige, men hensyn til makeup, hård og tøj.
  – selvom du sikkert er totalt ligeglad, siger jeg det lige alligevel.
  Du er en flot pige.
  Men det hvide hår er for voldsomt og koldt til din i lidt lyse teint, for du har et svagt lyserødt skær. som bliver fremhævet som en slags rødmosset hed.
  Du ville blive endnu smukkere hvis du fik evt nogle gyldne reflekser til at bryde den voldsomme kontrast.
  Dette er bestemt ikke for at være ondskabsfuld! Tværtimod, synes det er en skam nu hvor du jo er sådan en ellers køn og charmerende pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej johanne, denne dumme person lavet sit navn om til Johannesfan og skrevet at det er en fan page, kan jeg så godt anmelde den ?❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo selvfølgelig det gør jeg❤, men fuck hvorr magler man en hobby når man gider bruge sin tid på noget så latterligt som at lave en fake profil!!❤❤❤❤❤ og tak, er glad for nu at vide det ikk er dig så jeg kan anmelde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Lundhede

  Hej Johanne!
  Vil du ikke lave en hårfarvning video?
  Eller vise os lige som her, hvilke hår farvninger du bruger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Lækkert med sådan et hår indlæg! Kan du ikke også lave et indlæg snart igen, hvor du kommenterer på hvorvidt den virker eller ikke? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne jeg ved godt at det er et lidt underligt spørgsmål, men idag da jeg gik ind på min instergram havde jeg fået en follow fra dig jeg blev mega glad og alt mulig. Så jeg at nogen havde skrevet at de troede det var var en faker? Så jeg ville lige hører om det var dig og om du overhoved har instergram(så ville jeg nemlig rigtig gerne føgle dig) men jeg gider ikk føgle en eller anden faker. Johanne du det er mit store forbilled, tak fordi du er dig og gør det du gør. Knus❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Caroline. Nej – det er ikke mig. Jeg har ikke instagram – vil du ikke være sød at anmelde denne her faker? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mit hår har fået et blåt skær af den shampoo der.. Dejligt ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja, det er jo lige det med ikke at lade det sidde for længe :)))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mange tak Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Rigtig godt indlæg! Og det er en fantastisk shampoo, har selv brugt den i 1-2 år, men har for nyligt skiftet den ud med en fra Schwarzkopf og en farvebombe, det ville jeg anbefale, så bliver håret ikke så skadet!

  Knuuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  kan den kun bruges, hvis man allerede er farvet? For jeg er blondt af natur, men kunne godt tænke mig at det var mindre gult.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det ved jeg faktisk ikke. Men det kan jeg kun forestille mig at du godt kan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Man kan godt bruge det selvom man ikke er farvet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Lige et lille tip :-)
  Dit hår kan blive virkelig tørt og “ødelagt” i længden hvis du bruger den jævnligt. den er hård ved dit hår! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja, det er selvfølgelig klart. Men man skal jo sørge før at bruge en god hårkur engang imellem og balsam jævnligt. Evt. nogle oliver osv. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIINTO // GOOGLE+ HANGOUT - LIVESTREAM