RIMMEL LONDON 1000 KISSES LIP TINT// KONKURRENCE

HVAD VIL DU HUSKES FOR? – KUN MED KONDOM VIDEO


HVAD VIL DU HUSKES FOR? – Dette er spørgsmålet som sundhedsstyrelsen stiller di g-mig – os, de unge danskere  i deres seneste kampagne “kun med kondom”. Kampagnen handler om at vi unge skal huske at bruge kondom når vi dyrker sex. Men lad os være ærlige der er jo ingen tvivl om, at situationen hvor kondomet skal tages på – den er reeeeet akavet, i hvert fald nogle gange. Men ved I hvad der er værre end akavede situationer, venner – KØNSSYGDOMME. Selv har jeg heldigvis aldrig haft sådan en, da jeg til en hver tid hellere vil bruge 30 sekunder på at få fumlet et kondom frem end 30 minutter til et super pinligt lægebesøg. Når de spørger “Hvad vil du huskes for” så er det jo fordi; hvis man giver eller får en kønssygdom, så glemmer man  med garanti at ham fyren han havde verdens blødeste læber og de sødeste brune øjne, og det samme gælder jo den anden vej rundt. Kønssygdomme er edder’mame’ ikke sjove at have og jeg er helt sikker på at man ikke vil have lyst til at ses igen med den person der på grund af f.eks. dovenskab ikke gad tage kondom på og derefter smittede dig med en kønssygdom – for slet ikke at tale om det ry’ som man kan gå hen og få, hvis man i stedet for at bruge beskyttelse smitter folk med klamme-sager. Jeg vil i hvert fald ti gange hellere huskes som hende der var god med hænderne eller what-ever, end jeg vil huskes som Klamydia’Joe. Derfor siger jeg i hvert fald Kun med kondom, når jeg skal dyrke sex! Hvad tænker I om alt dette – husker I at bruge kondom? Jeg har lavet jer en lille video, omkring dette:

Nu har I så set min fortolkning af idéen “Hvad vil du huskes for – kun med kondom” men inde på Kun med kondom’s facebooksite ligger der faktisk nogle hylemorsomme ( ja jeg skrev lige hylemorsomme i dyb seriøsitet, i en alder af 16 år ) videoer med forskellige komikere: Michael Schøt, Rasmys Olsen, Morgen Wichmann og Nikolaj Stokholm, som på deres egen forskruede drengede måde kommenterer på de forskellige emner der er at tage op når vi snakker om at huske kondomet. Her får I lige et par af de videoer der, som tidligere nævnt også ligger på Kun med kondom-facebooksiden. Min yndlings er nr 2. video “Hvad beskytter kondom imod” – her vælger Michael Schøtt lynhurtigt at sige “børn – man skal bruge kondomer ellers får man børn. Og så får man ikke lov til at sove!” ha ha

Hvis du ikke nåede at klikke dig ind og “Sige Ja Til Kondom” i min video kan du gøre det på faceboksiden lige her!

{Dette indlæg er sponsoreret men som altid, 100% ærligt og oprigtigt}

Photobucket

12 kommentarer

 • I have seen those videos, they are really good..thanks for sharing such a nice stuff here :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vigtigt! Virkelig cool indlæg! :-)

  Jeg har lige nu en giveaway på min blog hvor du kan vinde
  de lækre Jeffrey Campbell Spike!
  Hvem ville ikke gerne gå efteråret i møde, i disse lækre hæle??? :-)
  http://www.liseemilia.dk/2012/09/giveaway-jeffrey-campbell-spike.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig god video! Det er virkelig fedt lavet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har en giveaway kørende, tjek den ud :)
  http://www.comingfromdk.blogspot.dk/2012/09/giveaway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Er du 16 år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Wow, introen var altså bare enormt god. Flot lavet Johanne, og god kampagne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah – tak fordi du tager emnet op. Og til Mille og Maria og andre, der synes, det er pinligt at købe kondomer, kan jeg kun sige en ting: Køb dem online. Ingen røde ører og de bliver leveret hjem til dig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Friis

  Skide flot arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Alt for nice kampagne. Kom lige i tanke om en episode, jeg oplevede med min eks kæreste. Vi skulle købe kondomer og prøvede at gøre det lidt diskret, men da vi så gik ud af butikken gik alarmen og vi måtte hen og tømme alle vores varer, for at finde ud af, at der sad en alarm på kondom-pakken. HAHA awkward moment!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Altså det er et mega fedt koncept at man er begyndt at fokusere mere på brugen af kondom, men som Nikolaj og Rasmus snakker om så kan det være, åh så pinligt at skulle købe dem. Mit råd er at man kan købe dem i Kondomeriet i København. Man går simpelthen ind og kan blande forskellige former for kondomer (ligesom at blande slik til biffen) i en pose, der ligner en slikpose. Det er et sjovt koncept, og man slipper for at møde hr og fru Jensen i den lokale + det er billigt. Prøv det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Super god video! Og starten er rigtig god, det har du gjort godt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Nielsen

  ELSKER de første 50 sekunder du har lavet. det er seriøst fedt lavet! – virkelig godt gået Johanne, det ser prof ud :)
  Og selvfølgelig også thumps up til resten af videoen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIMMEL LONDON 1000 KISSES LIP TINT// KONKURRENCE