KONKURRENCE VINDER// RIMMEL LONDON 1000 KISSES LIP TINT'S

I PUT SOME COLORS ON THE FALL // WALL

IMG_8842

IMGsx_8811

IMG_8861jhj

IMG_88sd09
Halskæde/DIY    Strik & Jeans/Gina Tricot    Sko/River Island (købt vintage)    Ur/?    Armbånd/H&M    Cross Ring/Gina Tricot

Ville bare lige give jer et lille billede hvor jeg for en gangs skyld står i mit soveværelse, forandring fryder jo som bekendt – så det håber jeg også at i syntes. Jeg har fået en del request’s på at lave en  ny opdateret roomtour-video, både herinde og på mit tøjværelse. Og jeg kan lige så godt sige at roomtouren på mit tøjværelse den kommer ikke lige foreløbigt da vi pt. er igang med at male værelset hvidt i stedet for den klamgule farve det har nu. Og derefter er der nogle hyller og lys og andet der skal fikses – men når det er helt  perfekt  så lover jeg jer at jeg nok skal lave en tour derinde. MEN mit soveværelse derimod er efterhånden blevet ret meget som jeg vil have det. Så jeg vil arbejde på at få lavet en tour herinde så snart som muligt. Og bare lige for en god ordens skyld – jeg har ikke to værelser fordi vi er skiderige eller fordi at jeg er møgforkælet (som jeg har hørt nogle sige) sagen er den at jeg har to ældre søskende, som – surprise, boede hjemme engang. Men det er flyttet for længst og derfor har mine forældre og jeg et stort hus til kun tre mennesker, hvilket gør det muligt for mig, at brede mig ud på mere eller mindre hele vores øverste etage.

11 kommentarer

 • jessika

  Hvor er dit ur og din strik fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har fundet de sko i miinto.dk :D til 549,- synes det er en god pris eller? men tusind tak for ideen med de sko, havde jeg ikke set dig i dem, ville jeg aldrig få lysten af at købe dem, nu venter jeg bare til det bliver forår og jeg får løn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Johanne. Jeg er helt vild med din stil. Jeg får super meget inspiration til min egen stil, dog med mit helt eget præg på det. Vil du tjekke min blog ud og måske give mig nogle gode råd til hvordan jeg kan gøre den bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jørgensen

  Har du selv lavet halskæden, den er super flot! hvis du har, kan du så ikke vise hvordan ?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super fint! Strikken er også rigtig smuk – synes det ser så fint ud med de runde farver på din radiator – hvordan har du gjort det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  hvad er det for et program du har brugt på det sidste billed? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gine

  Hej!
  Vil du ikke lave noget om alle de DIY halskæder, du har?
  Fint outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med dine sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med det outfit! De sko der… Speechless! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Justrová

  Ser helt vildt godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med din strik :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE VINDER// RIMMEL LONDON 1000 KISSES LIP TINT'S