ARTIKEL OM BLOGGEN PÅ FYENS.DK

KONKURRENCE VINDER// RIMMEL LONDON 1000 KISSES LIP TINT’S

IMG_8630På billedet her har jeg min favorit Lip Tint på, det er farven Nothing But Nude.

Så var det jo så lige at jeg var så heldig at kunne få lov til at udlodde 3 af  helt de FANTASTISKE lip tints som Rimmel London har lavet. For at deltage i konkurrencen om disse skønne produkter bad jeg jer blot svare på følgende “hvor mange farver fåes disse 1000 kisses lit tints i. Og det var vidst et rimelig nemt spørgsmål for der har simpelthen været så mange deltagere i denne konkurrence at man skulle tro det var løgn: 851 kommentarer og jeg tror faktisk ikke at der var en eneste af jer der havde svaret forkert.
For A 1000 Kisses Lip Tint’s fra Rimmel London fåes nemlig i 6 forskellige farver:
Igen har jeg bedt min mor om hjælp til at finde en vinder af min konkurrence, jeg bad hende sige et tal fra 1 – 851. Hun valgte at sige 18 – derfor er vinderen:

Mette Peters Michaelsen

Så kæmpe stort tillykke til dig Mette – du får en mail fra min senere. Og TUSIND TUSIND TAK fordi I var så mange der gad at deltage i denne konkurrence. Jeg håber at kunne blive ved med at få mulighed for at lave konkurrencer som denne, da jeg elsker elsker elsker at kunne give jer lidt tilbage. Når jeg får så meget fra jer… Men nu må jeg nok hellere holde inden det bliver for cheasy og cremet det hele. Høhø
Jeg lavede en test video for nogen tid siden, hvor jeg testede 3 af produkterne:

Du kan læse mere om produkterne på Rimmel London’s hjemmeside.
Og så kan de forøvrigt købes i matas til 59. kroner stykket

 

{Sponsoreret men som altid 100% oprigtigt og ærligt indlæg}

6 kommentarer

 • Video julekalender

  Laver du din lille video julekalender igen i år? Det var så hyggeligt sidste år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  hej Johanne!
  vil høre om du ikke snart kunne lave en video+opskrift til hvordan man lavede cheesecake?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Øøøøøøøøvvvvvvvv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Johanne.

  Hvordan laver du de flotte negle? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adam Drejer

  Hej Johanne!
  Jeg vil anbefale dig et ret god blogforum. Det er en af mine venner, som har lavet ét samlet sted for bloggere. Synes du burde give det et skud?
  https://www.facebook.com/BloggersUnion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fine!
  http://ebayfund.wordpress.com/
  Besøg gerne min nye blog hvor jeg vil lægge ting ind jeg sælger og henvise til lækre og billige ting fra Ebay! skriv også gerne en kommentar om hvad du ønsker at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARTIKEL OM BLOGGEN PÅ FYENS.DK