PICTURES OF TODAY // INTERVIEW MED WUUP-WUUP.DK

OUTFIT OF THE DAY // NU MED DRENGE-BESØG

IMG_8487-11

IMG_8478-1q

Hvad synes I om denne nye måde at lave outfit of the day billeder på – her mener jeg, hvad synes I om at jeg sætter pile og skrive produktnavnene på selve billedet i stedet for nedenunder? – Synes selv det giver et ret sødt look, så tror det er noget I vil komme til at kunne se engang imellem her på bloggen. Og nu til Jens’ outfit – som jeg overhoved ikke fik spurgt ind til, derfor ved jeg ikke hvor nogle items er fra, så det er ren inspiration!

IMG_8456a

IMG_84693

IMG_8463x

4 kommentarer

 • Fed ny måde at gøre det på, er bestemt tilfreds med det! det er meget nemmere, istedet for at man skal spole op og ned, for at se hvad det nu er du skriver om :-) ps. Jeg ELSKER din stil, fuck hvor den fed! (: det må jeg sige, du er virkelig god til det at mixe tøj sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanett

  Jeg er ikke så vild med det, må jeg indrømme. Til gengæld bliver billederne simpelt hen bedre og bedre hver dag! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes det er fedt at pilene er der!(-: det ser vildt godt ud. Men hvilket program har du sat pilene og skriften ind med?(-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Præstiin

  Fed måde at lave outfit-posts på :)

  http://praestiin.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICTURES OF TODAY // INTERVIEW MED WUUP-WUUP.DK