OUTFIT OF THE DAY // NU MED DRENGE-BESØG

OUTFIT OF THE DAY // THE GREEN PANTS

IMG_8562d

IMG_8516

IMG_8530s

Idag har jeg et meget simpelt og behageligt outfit på, som består af en let see-through skjorte fra H&M og mega lækre poly/silk’ish bukser fra Gina tricot. Jeg er fuldkommen forelsket i denne her type “buks” – de er egentligt opbygget meget som en blanding af herre bukser og jogging bukser. Disse har to fede lynlåse på hver sidelomme og et opsmøg ved anklerne der gør at de ser lidt mere feminine ud. Nu havde jeg godt nok sneaks på til outfittet idag – da jeg bare skulle i skole og ikke orkede andet. Men jeg kunne sagtens finde på at tage dette på med et par høje sko(stiletter mest) og måske lidt flere smykker end hvad jeg har på idag – armbåndet jeg bærer er fra nelly.com og uret er gammelt og af ukendt mærke. Tror mit outfit imorgen hvor jeg skal over og interviewes hos miinto.dk bliver nogenlunde ligesom dette – bare med stiletter. Stilen er sådan lidt casual-business og det er jeg helt helt heeeelt vild med i disse dage.

9 kommentarer

 • Julie

  Har du en tutorial på dine negle? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker som altid!

  ♥ Nikoline
  getlost-blog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Åååh hvor jeg dig bare misunder din stil!
  Hver dag ser du jo pisse godt ud!

  – Madenerikkedinfjende.wordpress.com – BLOG OM MAD OG SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW nogle fede bukser!! Er selv ret sporty i det, og bukser, der er halvvejs joggingbukser, er helt klart mine yndlings ;-) Mit skab er fyldt med den slags! Ved du, om de stadig kan fåes?
  Knus

  http://smilanne.blogspot.com – BLOG OM TRÆNING, MOTIVATION OG SUNDHED

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Johanne.
  Jeg kan ikke finde den “tutorial” du engang lavede med dine negle, hverken her eller på youtube, har du et link?
  På forhånd, mange tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Albaaaaaa

  Ej, hvor er bukserne bare awesome!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej.

  Bukserne er det deres såkaldte “Mika trousers”?
  Fedt outfit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt med på casual-lækker-stilen! Og de bukser er søde, søde, søde. Fint dagens.
  Kig forbi min blog – jeg vil meget gerne have feedback på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig

  Hey johanne! jeg skal snart have et work in closet, jeg tænkte om du så ikke kunne lægge nogle billeder ud af dit – så jeg på den måde kan få lidt inspiration? :-)
  – jeg er forresten meget inspireret af din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY // NU MED DRENGE-BESØG