1000 KISSES // LIP TINT FRA RIMMEL LONDON - TESTVIDEO

PICTURES OF TODAY // INTERVIEW MED WUUP-WUUP.DK

IMG_84314

IMG_8420s

IMG_8424ss

IMG_84252

IMG_84183

Har haft en kanon dag med drengene fra wuup-wuup.dk, vi lavede et (forhåbentligt) mega sejt og spændende videointerview i en cykelbåd i Odense å, hvilket var pisse hyggeligt – og sjovt. Har faktisk aldrig været ude i en cykelbåd før og slet ikke med et kamerahold! :)
Interviewet kommer på youtube i løbet af september og jeg kan slet ikke vente med at vise det til jer ( eller se det selv) – I kan i midlertid lige støtte op om wuup-wuup.dk på facebook og tjekke deres rigtig fede koncept ud!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1000 KISSES // LIP TINT FRA RIMMEL LONDON - TESTVIDEO