BOYFRIEND JEANS AND A PASTEL CARDIGAN

VIDEOINTERVIEW MED WUUP-WUUP.DK


Jeg var for nogle uger tilbage så heldig at holdet bag hjemesiden wuup-wuup.dk tilbød at lave et videointerview med mig, da de selv er nogle unge journalist og instruktør spire. Jeg er selv blevet sindsygt tilfreds med resultatet og synes drengene har været vildt dygtige til både at klippe og filme det hele. Så jeg håber i vil synes det samme! :)
Wuup-wuup.dk’s facebooksite er også rigtigt spændende så du kan jo gå ind og like hvis du vil følge med, for de laver interviews med en masse forskellige danske unge “upcomings”.

6152jkl.10_447949818581027_85304785_o_zps8120edc8

4 kommentarer

 • Hej Johanne

  Vil gerne sige tak for at du giver så meget af dig selv i det interview. Du har fået mine øjne op for hvor meget man kan give af sig selv som menneske, ved bare at lade alle parader falde til jorden.

  K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej skønne Johanne!
  Det her interview er så inspirerende. Du er så intelligent, du har virkelig virkelig et talent indenfor alt det her du laver. Man kan mærke at du brænder for det :-)
  Please, keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Johanne!
  Hvor startede du med at blogge henne altså under hvilken hjemmeside? Kunne nemlig godt tænke mig at starte en omkring vægttab/fitness/sundhed og alm teenageliv ;-)
  Knus og ros herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en blog ?
  Men altså der er kun 35 like’s
  Men jeg vil ikke stoppe.
  Hvordan kan jeg få flere Like’s og nogen der vil følge mig?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOYFRIEND JEANS AND A PASTEL CARDIGAN