Anyone can be in front of a camera, but it takes passion to get behind one

Photobucket

I dette indlæg som jeg postede for nogen tid siden, fortalte jeg jer om Outfitters Nation’s konkurrence om et super fedt retro poloraidkamera . Man kunne vinde dette kamera, samt film i en konkurrence der kørte på Outfitters Nation’s facebookside. Det hele handlede i bund og grund om dette udsagt: alle kan posere og smile foran et kamera, men  kræver passion og flair at være manden bag. Og det er jeg fuldkommen enig i, det var en super fed konkurrence hvor man kunne indsende sit bedste, sjoveste, smukkeste eller mest obskure foto og derefter var der afstemning imellem de indsendte billeder. Jeg synes personligt, at det er super fedt at der bliver lavet konkurrencer, hvor det rent faktisk handler om at have talent for det med at fange smukke øjeblikke i vores verden. Og vise at ungdommen også har en masse kreativitet at byde på… Iøvrigt, var der så mon nogen af jer som deltog, eller stemte?
Ovenstående er en lille collage af nogle af de smukke æstetiske billeder der blev sendt ind  samt vinderbilledet selvfølgelig.

{ Sponsoreret indlæg, men jeg giver udelukkende udtryk for egne og oprigtige holdninger}

7 kommentarer

 • Mette

  Altså jeg har sendt det til den mail jeg fik da jeg fik af vide at jeg havde vundet og så har jeg ikke fået svar fra dig siden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Johanne,

  Super skøn blog du har dig.
  Dog synes jeg, at den er ved at blive utroligt reklamepræget. Hvor er Johanne henne?
  Jeg forstår udemærket at dette jo er dit “job” og selvfølgelig skal du have mulighed for at tjene penge på noget du er rigtig dygtig til.
  Du skal bare passe på.. For en blog mister meget hurtigt sin værdi med så mange sponsorerede indlæg.. Det er synd, du er ellers god..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Alberte.
   Jeg mener nu ikke at den er specielt reklamepræget, næsten alle sponsorerede indlæg jeg skriver er nogle hvor I seere kan vinde et eller andet, eller få rabat et eller andet sted eller whatever. Jeg skriver ikke nogle indlæg som jeg ikke kan stå ved 100% :)
   Men sagen er måske mere den at jeg generelt ikke er så god til at opdatere bloggen her og derfor kommer der måske i nogle det som du vil kalde overflod af konkurrence relaterede indlæg (som f.eks.) dette. Jeg er da træt af hvis du synes min blog har mistet sin værdi. Men når det så er sagt, så vil jeg lige klargøre at jeg er glad for bloggen her, men mit egentlige hjertebarn er min youtube channel og mine videoer :o)
   Tak for kritik.
   Smil,
   Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Johanne.
  Er der noget galt med din mail? Jeg vandt noget for over en måned siden og har skrevet til dig så mange gange, men har aldrig fået svar.

  -Mette…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • silja

  Jeg er vild med din blog, men jeg savner noget mere DIG. Ikke alle de sponsorerede indlæg, de er da kedelige :p
  Jeg begynder at savne din gamle dårlig kvalitets youtube videoer, efter al den her dårlig kvali blogging.
  /kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Desværre kommer jeg aldrig til at lave lortekvalitetsvideoer – nogensinde igen. Jeg er selv meget stolt og glad for den udvikling jeg har gennemgået i løbet af årene og savner på ingen måder den gamle måde jeg lavede videoer på. Når det så er sagt, kan jeg godt se at hvis man ikke gider deltage i konkurrencerne (som bl.a. dette indlæg er en opfølger på) bliver det kedeligt med de “sponsorerede indlæg” – men det er trods alt indlæg, hvor I seere/læsere faktisk kan få noget ud af det hvis i vil.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg