JOHANNES NEED-TO-WATCH MOVIES

GET THE TREND // NEON-LIME

Photobucket

Jeg har i nogen tid nu været rimelig lun på dét der med huer og caps – og som I måske har set, har jeg fornyligt også købt en pastel/mint cap for at få lidt farve på. Men inden for de sidste par uger har der poppet mega herre lækre neon/lime farvede strik huer op omkring på de forskellige blogs jeg tjekker, både på Eling Kling/øverst højre og Victoria Tornegren/nederst højre har de peppet et mega casual outfit med f.eks en hvid tee og sorte jeans, op med en mega fed limefarvet hue. Så nu har jeg været ude og købe noget garn og sat min mor til at strikke sådan én til mig, haha. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet. Hvis ikke du har en mor som kan strikke, så kan du få Rihannas Carhartt hue her. Er du mere til den meget dunede/pelsede version af en limehue, kan du få fat i en magen til Victoria Törnegrens  her – begge til den nette sum af 150, kroner.

9 kommentarer

 • Sabine Dahl

  Jeg har også fået min mor til at strikke en til mig! Den er så fed, elsker garnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STOOOOP!!
  Man kan få en på eBay for 25 kroner inkl fragt! Og tilmed i vildt god kvalitet. Så hvis den skal købes, så spar dog 125 kroner og tag et smut på eBay :-)

  // kamillawaleria.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror jeg skal ud og købe mig sådan en! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er også rigtig mange fede i omløb lige for tiden,
  og ikke mindst rigtig mange i blog verden (;
  håber du finder den perfekte til dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  oh my god johanne?
  hvorfor er det at du efterligner Isabella Thordsen???
  seriøst.. åhh hvor er det dog irriterende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  150 kr for en hue er OK dyrt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Johanne. Kan du kontaktes privat andet end på et vægopslag på facebook eller et spørgsmål på formspring? Jeg ved, man kan være anonym på formspring, men det er ikke lige noget, jeg vil ha alle til at kunne se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feeeeedt! og ja de er virkelig fede de huer, min mor kan ikke strikke men det kan jeg selv, så tror jeg vil gøre det <3 men hvor kan man købe garnet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Juhl

  Har også set en hue i h&m, i samme farve<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOHANNES NEED-TO-WATCH MOVIES