GET THE TREND // NEON-LIME

JUST ANOTHER GIRL WITH ANOTHER TEE

IMG_nmj9547

Photobucket

Lidt eksibisionistisk er man vel. Men ville egentligt bare vise jer min nye tee fra H&M’s divided drengeafdeling, den var på udsalg til 20 kroner. Motivet på t-shirten er ret specielt for mig og var også dét som gjorde at jeg købte den i sidste ende. Det er nemlig byen Rio De Janeiro, som jeg af personlige årsager har et helt specielt forhold til og jeg drømmer rigtig meget om at tage dertil på et tidspunkt, med en bestemt person når livet lige vil det. Og derudover synes jeg selvfølgelig bare at den er mega fed og har nogle flotte farver. Den opmærksomme seer, vil måske også have bemærket at der pludselig titter nogle mørkeblonder striber frem i mine ellers platinhvide lokker – og det er simpelthen fordi jeg er igang med at få farvet lidt reflekser osv. i mit hår, for bl.a. at skabe lidt spil og liv. Mere snak og billeder og detaljer om hårfarver osv. følger imorgen. Og inden du går i seng kære læser – så gør lige dig selv den tjeneste at lytte til dette Frank Ocean nummer:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Thinking about you – Frank Ocean ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE TREND // NEON-LIME