THREE OUTFITS FROM NELLY.COM SALE
   

5 kommentarer

 • Haha. God kommentar med frøer. Så skulle du ikke se mig møde sådan en! Jeg har så stort fobi overfor dem! Er panisk bange for dem og går totalt i panik når jeg møder en :-) så jeg er en af de der underlige mennesker ;-), men kan ikke selv gøre for den angst! Og ved faktisk heller ikke hvad det skyldes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gunvor

  Haha ej undskyld… men din bryster laver den der (o )( o) not beautiful ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Mine bryster laver hvad for en?
   Sorry at jeg har “not beautiful” bryster… wtf

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • soester

   wtf.
   tror hun mener at de “kigger” til hver sin side.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at den endelig kom ud!!:D
  Tjek min blog ud hvis du lyster ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THREE OUTFITS FROM NELLY.COM SALE