ROOM // INTERIOR // INSPIRATION

Elsker at indrette rum og pusse’nusse med små detaljer for at det hele bliver lige som jeg vil have det. Mit værelse ser sjældent ens ud særligt lang tid af gangen, da jeg tit rykker rundt eller tilføjer nye detaljer osv. osv.  Idag sad jeg lige på tumblr og browsede efter lidt ny inspiration og faldt over disse forskellige lækre billeder.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hmm .. Hvor ville du finde træet henne? :D

  Tak for gode blogs Johanne <3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  hvor er det nogle fede billeder! og jeg ved ikke om du har tænkt over det men nogle af billeder passer faktisk direkte ind i dit værelse (i hvert fald sådan som jeg tror dit værelse er… haha). Men anyway, fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENBRUGS SHOPPING-VIDEO MED ANNA!