THE NEW FRAGRANCE

IMG_9ewds380

IMG_93fgvbn8jn2

Jeg får en del spørgsmål angående hvilken duft jeg bruger, men sagen er den at faktisk skifter rigtig rigtig meget, da jeg endnu ikke helt synes jeg har fundet min “signatur duft” men tror måske langt om længe jeg har fundet en som jeg kunne holde ud af bruge de næste mange år + at det er en 100ml flaske – som i for mit vedkommende kan holde for evigt, da jeg ikke bruger så meget af gangen. Duften hedder “aroma tonic” og er fra Lancome som i jo selv kan se på billederne ovenover. Den er frisk, den er let og den dufter lidt af citrus, roser, frisør hairspray og et eller andet magisk der er lige mig. Det var min søsters parfume for 5-6 år siden og jeg synes det var det bedste at få lov til at få et sprøjt af den engang imellem. Men har de sidste par år havde jeg helt glemt at den eksisterede, indtil jeg faldt over den i Matas idag. Den koster omkring 300-400 kroner, og det er jo lidt pricey, men for mig er det der med at dufte godt bare en af de ting der får mig til at føle mig aller bedst tilpas – og som sagt, den e på 100 ml, så det er en ordentlig klippert! ha

2 kommentarer

 • Malene

  Hej Johanne

  Jeg står også og mangler en ny parfume, så det var perfekt timing :)
  Men er den bedre end den sidste, du anmeldte? Den fra Lancome.

  Vh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg!!
  Vil du ikke være sød og tjekke min blog ud? :-) du må meget gerne blive fast læser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FERIE I KROATIEN 3. OG SIDSTE DEL