ÅRETS LÆSERPRIS // MODEBLOGPRISEN 2012 // JEG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

BRONX BIKERBOOTS – FROM FOOT:LOOSE

IMG_9782erer

IMG_97wdq83

IMG_9784weddws

Rigtigt mange af jer har allerede spurgt ind til hvor mine vilde spikede bikerboots er fra. Jeg har faktisk været så heldig at få dem tilsendt fra butikken Foot:loose i Odense. De er fra mærket Bronx og kan normalt også købes online her hos miinto – men pt. er de desværre ikke på lager. Som sagt er mine kommet fra Foot:loose i Odense, så hvis du bor i omegnen så kan du jo lige tage et smut derind forbi og tjekke om de stadig skulle være der. De koster iøvrigt 1,399 kr, hvilket for os studerende selvfølgelig lidt pricey, men kvaliteten af disse støvler er altså bare for lækker. Det er ægte læder og der er en ordenligt solid mother****** af en sål på, så man med det samme bare kan mærke at der er hold i dem. Jeg har tænkt mig at lave et indlæg med en  lille “styleguide” af forskellige vinterstøvler og måder jeg ville style dem på, da jeg ligesom fornemmer at det er noget i er ret glade for – so stay tuned my darlings!

Photobucket

6 kommentarer

 • Naya

  Hej Johanne.. Hvor er din Hvide strik fra på det der billede… ?? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej johanne, elsker din blog og vildt fede støver (men tror ikke lige mine penge rækker så langt)

  Men jeg vil ogs gerne vide hvor dine bukser er fra??;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  “For os studerende” – så vidt jeg ved bor du hjemme, og får ikke su, OG tjener penge på bd. Du mangler vist ikke noget ven ;-)
  Desuden hvorfor har endnu en konkurence, og så om kondomer? Sex og kondomer har intet at gøre med din blog, og vi gider ikke læse om det, vi vil bare have dig og dine youtube videoer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ekstremt lækre støvler, så slemt vil jeg ikke sige det er for et par gode støvler i god kvalitet!
  knus ellinorthorsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er dine bukser fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Virkelig fede støvler!! Har selv kigget på nogen lignende fra mærket Pavement. Tror helt sikkert at jeg skal til at spare sammen til dem.
  Dejlig blog du har dig :)

  http://camillawiatrmadsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS LÆSERPRIS // MODEBLOGPRISEN 2012 // JEG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP