OOTD // PALE WITH PALE ON

FOREDAG FOR 700 MENNESKER – HVEM, MIG? – JA!

405123_56595328343015jhygtf3_772297472_n

YES – Jeg er rystende nervøs og har samtidig den helt vilde optur over, at skulle komme og fortælle min historie til Global Dignity Girls arrangement mandag d. 10 December på Nørrebro Teater klokken 14:00
Det er min hensigt at lade de fremmødte få et indblik ind i min verden på en anden måde end jeg nogensinde før har gjort. Bl.a. har jeg aldrig rigtigt fortalt jer nærmere om hvordan det helt præcist lige var, at være mig dengang for knap 4 år siden, da jeg startede op med webcam-videoer på youtube.
Jeg vil fortælle om min rejse og om mine valg og fravalg og om hvordan det er at ligge sit liv frem til skue for alle der vil kigge med på nettet. Det er virkelig vildt og spændende, at leve et liv hvor man faktisk tager del i to verdener, den ene hvor jeg er en almindelig datter, teenager, elev og gør som alle andre unge og en anden hvor jeg er et eksponeret ansigt, forretningspartner og forbillede.
Det er gratis at deltage, alt man skal gøre er at printe en billet ud selv, du kan læse mere om alting og finde din print selv  her på Global Dignity Girls Facebooksite.
Jeg glæder mig helt utroligt!

Ses vi?

7 kommentarer

 • Emma Matell

  Oh yes, vi ses! Alle pigerne i min klasse kommer. Glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor der cool, men jeg har ogs først fri 13.45. Måske jeg kan få lov at gå før!??! Det håber jeg virkelig !! Jeg ville vildt gerne ind og se/hører det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kan slet ikke finde ud af hvor man printer en billet :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sejt…. ville elske at være med, men kan desværre ikke – pøj pøj til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • filosofie

  Tillykke med den flotte anerkendelse og spændende mulighed! Har desværre ikke tid og økonomi til at komme, da det ville være en dag i tog nærmest – kan det eventuelt blive filmet og smidt på nettet? :D Om ikke andet held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Filosofie ;o)
   Da jeg jo hele december laver julekalender, vil 10. december afsnittet højest sandsyneligt blive optagelser fra arrangementet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  nej hvor pudsigt! jeg kender Pernille Korsgaard:) Ville gerne komme, men har først fri 13.45 :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD // PALE WITH PALE ON