MY VISION 4 EUROPE // VIND KLASSETUR TIL BERLIN

Som forklaret i ovenstående video handler My Vision 4 Europe konkurrencen om at unge danskere fra 8. -10.  klasse skal lave en video der illustrere hvad EU er set med deres optik. Man kan deltage med en video på vegne af en hel klasse, men den enkelte kan også deltage på egen hånd. Når man har lavet en video skal man uploade den til youtube og ligge den på My Vision 4 Europe’s facebooksite. Og præmien som man kan være heldig at vinde er som nævnt, en klasse tur til Berlin. Og bare lige som en lille public service, kan jeg tilføje at jeg sidste efterår var på klassetur til Berlin og havde det for vildt – så det er altså helt klart værd at deltage i den konkurrence!

{ Sponsoreret men som altid 100% ærligt og oprigtigt indlæg }

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *