MY VISION 4 EUROPE // VIND KLASSETUR TIL BERLIN

OOTD // PALE WITH PALE ON

Photobucket
Jakke // BikBok Skjorte // H&M Ring // Nelly.com Halskæder // Pilgrim Bukser // H&M Sko // Ukendt shop i København

Blev ærligttalt lidt skræmt da jeg så billederne jeg havde taget af mig selv idag – er jeg virkelig blevet SÅ danskerbleg? puha… Desværre ligger mine to helt nye selvbrunere i Skodsborg hos min søster, og der ligger de jo meget godt. Så går jeg da bare lige her og får samme farve hud som mit hår og min jakke ( er naturligvis for nærrig til bare at gå ud og købe en ny, men altså det er da pjat at købe en 3. ny selvbruner, når der ligger to nye derovre og venter på mig, right?)
#åhdetersåhårdtatværeforfængelig

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY VISION 4 EUROPE // VIND KLASSETUR TIL BERLIN