♥ SKULLCANDY HEADSET // KONKURRENCE ♥

DIY – PIMP MY OLD BOOTS // WINTER SPARKLE

Photobucket
 Idag har jeg pimpet mine gamle støvler, med nogle små sølvdupper købt i panduro hobby til ca. 30 kroner. Dupperne er for-limede, men da jeg ikke helt stolede på deres holdbarhed brugte jeg min tekstik lim (flex glue) som kan købes i hammerhansen og diverse hobby-forretninger. Det er utroligt nemt at pimpe sine støvler, jakker eller andre tekstilvare, når blot man har sig en tekstil lim ved hånden – for så er det stort set kun fantasien der sætter grænser, håber det kunne give lidt inspiration, til at bringe nyt liv i de gamle støvler – eller sneaks for den sags skyld.

God weekend.
Kys J.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ SKULLCANDY HEADSET // KONKURRENCE ♥