MY VISION 4 EUROPE - VED DU MERE OM EU END JEG?

I’M SO EXITED ABOUT TOMORROW// GLOBAL DIGNITY GIRLS

PicMonkeyCollage-14zfxg

Som jeg har fortalt om flere gange er det imorgen den 10. December at jeg skal holde et kort lille foredrag på Nørrebro teater omkring mine erfaringer og valg og fravalg i forhold til bloggen her.
Der kommer omkring 700 unge piger og kigger med, så jeg er siiiindsygt spændt og sidder her til aften og terper hvad jeg skal sige, så jeg er HELT sikker på at klappen ikke bare går ned imorgen. Jeg har aldrig før talt overfor så mange mennesker (selvom der er mere end 40.000 visninger på en af mine videoer er det bare ikke helt det samme) – Så nu må det briste eller bære. Jeg synes det er helt vanvittigt at kaste mig ud i sådan noget her, men jeg ved at når jeg har gennemført det har jeg KÆMPE vinger bagud og en enorm ballast at bruge videre med mig i livet. Elsker at få nye erfaringer på denne måde.
Her til slut ville jeg egentligt bare lige dele de 3 overordnede emner/pointer som jeg imorgen vil snakke om – og selvfølgelig snakke om hvordan jeg lærte disse tre ting.

Du skal ikke lade afvige fra at gøre det som du synes er fantastisk, blot fordi nogen mennesker siger at du ikke er god til det.

Du skal ikke regne med at succen kommer til dig, du skal selv ud og søge den.

Når du har opnået succes, så lad dig ikke forføre af den, eller stille dig tilfreds med det.

Håber på at se/ hilse på nogle af jer imorgen på nørrebro teater klokken 14, men hvis ikke så har jeg heldigvis min søster med til at filme, så I som følger med i min video julekalender, kan se med.

9 kommentarer

 • Det ville betyde en del hvis du ville trække min blog ud pg evt. Smide en kommentar til et af mine indlæg http://www.obsessionbyblack.blogspot.com på forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det var det fedeste!!! Sindssygt nice pointer du kom med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det en nice indstilling du har til det, og hvor er jeg bare sikker på du nok skal klare det godt! Jeg glæder mig til at se filmen, da jeg bor i det mørke sønderjylland og ikke rigtig har mulighed for at tage med :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder spændende, kan godt forstå du er nervøs – held og lykke (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Johanne. Jeg og et par veninder kommer imorgen for at se dig og de andre foredragsholdere. Held og lykke! du skal nok klare det godt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anon

  excited FOR tomorrow*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ej, hvor har du dog ondt i røven.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   lol. Exited for tommorow, det er sgu da bare en anden måde at sige det på. Man kan vel godt sige “excited about tomorrw” ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle rigtig have været til det, og jeg har glædet mig sygt meget; og allermest til at høre dig! Desværre er jeg gået hen og er blevet syg og ligger i sengen med 39 i feber, så jeg kan højst sandsynligt ikke komme… er virkelig, virkelig, VIRKELIG trist over ikke at kunne høre dig tale, jeg elsker nemlig dine videoer!
  Hilsen
  Den triste, syge pige :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY VISION 4 EUROPE - VED DU MERE OM EU END JEG?