SKULLCANDY VINDER VIDEO // STARRING MOR

MY VISION 4 EUROPE – VED DU MERE OM EU END JEG?

Jeg har tidligere lavet et indlæg og en video (som er her nedenunder) omkring denne “my vision 4 Europe” konkurrence. Kort fortalt og som jeg også skrev i mit tidligere indlæg går konkurrencen ud på følgende: unge danskere fra 8. -10. klasse skal lave en video der illustrere hvad EU er set fra deres synsvinkel. Man kan deltage med en video på vegne af en hel klasse, men den enkelte kan også deltage på egen hånd. Når man har lavet en video skal man uploade den til youtube og ligge den på My Vision 4 Europe’s facebooksite.
Det aller bedste ved denne konkurrence er naturligvis præmien som er en klasse tur til Berlin. OG BERLIN ER SERIØST EN HELT FANTASTIKS BY !!!

Hvis du har fået blod på tanden og lyst til at deltage med dine venner/veninder, klasse eller måske alene så er der her et par af de allerede deltagende videoer, at hente inspiration fra:

Og her til slut er der en lille video af mig, hvor jeg forsøger at remse op hvad jeg ved om EU… hø

{ Sponsoreret men som altid 100% ærligt og oprigtigt indlæg }

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKULLCANDY VINDER VIDEO // STARRING MOR