PRETTY LITTLE BLACK HEEL

Photobucket

Photobucket

Har idag været på lidt udsalgsshopping med nogle venner og kom til at købe lidt ekstra nye billige lækkerier til samlingen. Dagens bedste køb må uden tvivl være disse ankelstøvler fra H&M til 250 kroner.
De er vildt behagelige at gå i og så synes jeg egentligt at de ser ret eksklusive ud – uden naturligvis at være det overhovedet. Elsker at de er lavet af to forskellige materialer, det giver næsten altid et super godt spil når man mixer skinnende med mat.
Og så er det iøvrigt et af de eneste par støvler jeg har i år, som faktisk har lidt hæl – DEJLIGT!

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVE HANGOUT HOS MIINTO - KOM OG VÆR MED, TIL EN SNAK OM JULEGAVEØNSKER, VINTERENS TRENDS OG MEGET MERE!