SNOWFLAKES ON MY SHOULDERS

FRISK PASTARET MED HVIDVINS-SOVS & JOMFRUHUMMER

Photobucket

Jeg lavede igår en super lækker pasta-ret som mange af jer har spurgt ind til.
Det var ren improvisation, men har har nu alligevel lige prøvet at lave en lille opskrift til jer.

Det skal du bruge:
1  økologisk citron
1 pakke friskpasta
1 frisk basilikum
3-4 tomater
Ca. 1 halvt kilo jomfruhummer haler
ca. 7-8 dl fløde
1-2 dl hvidvin
1 fed hvidløg
1. almindeligt løg
1. knold frisk ingefær
2. spsk. sukker
Evt. en lille smule fiske-fong  eller vand fra da du kogte jomfruhummeren.
Tilføj selv, efter behøv – salt, peber, oregano, olivenolie og hvad du ellers lige synes der skal til.

Start med at hakke løg, hvidløg og tomat rigtig fint, og svits det derefter på panden sammen med rigeligt med olivenolie. Hæld derefter en smule fiske-fong ved grønsagerne, og lad det simre lidt. Hæld derefter fløden i. Hak en masse frisk basilikum og smid i gryden. Smag derefter til med salt og peber. Riv den friske ingefær over retten og tilsæt hvidvinen. Drys sukkeret i og pres ca. en halv citron og hæld saften i retten.
Riv derefter lidt af citronskralden over retten. Og lad den simre imens pastaen koger færdig. Smid pastaen i et stort fad, hæld sovsen over og drys med pillede jomfruhummere.
Serveres med citronvand og kølig hvidvin.
VOILA!

4 kommentarer

  • Det lyder som noget man får på en fin italiensk restaurant. Den må prøves :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser virkelig lækkert ud Johanne,

    Det skal klart prøves :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Johanne.
    Den ret ser super lækker ud, men hvor mange mennesker er der til i din opskrift?

    how2smile.bloggersdelight.dk

    Knus Kira.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • johannekohlmetz

      Hej Kira.
      Tak for det :-)
      Der er til 3-4 personer.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNOWFLAKES ON MY SHOULDERS