PRETTY LITTLE BLACK HEEL

MY NEW HAIR – RAPUNZEL OF SWEDEN

rapunzel1_zps06a8fe44fed

Jeg er simpelthen så glad og spændt på hvordan mit nye hår bliver! Jeg har været så super heldig, at blive ambassadør for extensions firmaet Rapunzelofsweden – som de fleste af jer sikkert allerede kender, da det efter alt hvad jeg har hørt, suverænt er en af de bedste extentions leverandører her i norden. Dette indebærer bl.a. at jeg får lov til at teste lidt forskellige produkter derfra, samt lave nogle lækre (!!!) konkurrencer for jer, hvor I kan vinde skønne ting og sager, fra Rapunzelofsweden.dk

Det er tid til at der skal ske lidt nyt med mit hår og jeg vinker derfor farvel til det fuldkommen hvide hår jeg har rendt rundt med de sidste 3 år. Jeg vil gerne vende tilbage til noget lidt mere naturligt – men dog stadig meget lyst. Derfor har jeg også valgt at få nogle hot fusions extentions/ nailhair med blandede striber i, både helt lyse, mellemblonde og meget mørke – desværre har den farve som jeg valgte lidt et rødligt skær, og troede egentligt ikke at det var noget man lagde mærke til, men da jeg absolut intet rødligt eller varmt har over min naturlige hårfarve, har jeg været nødt til at farve extensions’ne lidt. Derudover skal jeg så selvfølgelig også have farvet mørkeblonde striber i mit eget hår.
Jeg tror og håber at det kommer til at klæde mig med lidt mere spil i håret.
De extensions jeg har fået er Rapunzel Luxury Human Hair, og skulle være af den aller aller bedste kvalitet, og det lader det virkelig også til at være indtil videre.
Er som sagt virkelig spændt på at få lavet mit hår færdigt (dette sker forhåbentligt i løbet af den kommende weekend) og så skal I selvfølgelig nok få nogle billeder og eksempelvis også nogle tricks og tips om hvilke produkter man skal bruge til at pleje sine extensions med.

Er der nogle af jer derude som har/har extensions, eller har i bare lækkert naturligt hår? :-)

IMG_1046_zps93ad9dvcxzd0Sponsoreret men som altid, oprigtigt indlæg.

19 kommentarer

 • Hej alle sammen..
  http://fashionbycecilieemma.blogspot.dk/
  Tjek min nye blog.. :-)

  Det ville betyde meget, hvis kiggede på min blog og hvis i smider en kommentar med jeres blog, vil jeg selvfølgelig også tage et kig.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne
  Din blog er vildt fed!
  Vi har også lige lavet en blog, og vi tænkte på, om du måske havde lyst til at tage et hurtigt kig på vores blog? Hvis ja hedder den:
  http://www.kaffelattebloggen.blogspot.com
  Kh Edith og Viola :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var din follower nr. 1500 på bloglovin, hæhæ
  tillykke med det store tal !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne! Synes du er virkelig sej! Du har en fed stil og tør springe ud i ting andre ikke ville turde. Jeg har en lille blog, hvor jeg har skrevet et indlæg om dig i. Kunne du tænke dig at læse det??
  Knus

  http://shopaholic.bloggersdelight.dk/2012/12/108/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Johanne
  Jeg så dig i Føtex d. 31. ;)
  Jeg var hende med de blå bukser, stor north face jakke og stort hår ;)
  Turde ikke gå over og sige hej, hvilket jeg fortryder vildt meget nu! :(
  Godt Nytår!
  -Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Johanne.
  Jeg læste dagligt din blog, men er efterhånden faldet lidt af. Jeg synes det er synd at du ikke skriver så tit, som du gjorde før, da jeg ved at flere af mine veninde er stoppet med at læse din blog, da de synes den er for ustabil. Jeg håber virkelig at du læser dette, og gør noget ved det;)
  Hilsen Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har pænt hår også med extensions. Har i lang tid tænkt over hvilken farve dit almindlige hår har :)

  http://fashion-by-katrine.blogspot.dk/
  Knus Katrine :)
  godt nytår !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lækkert langt og naturligt hår, :-D
  loooove til dig johanne godt nytår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun prøvet at have “fletninge-extensions” i – engang jeg arbejde i Afrika… men det er jo slet ikke det samme – jeg glæder mig til at se hvorddan dit nye lange hår bliver!
  – og godt nytår til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Synes generelt naturligt hår er det pæneste – og du ser også mega godt ud uden extentions i (synes jeg) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har nogle extensions, som jeg købte i en kina butik til 20 kr. eller deromkring. Det ligner noget der er løgn. Har aldrig i mit liv set så grimme extensions. ææh… ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  hej johanne.
  Vil lige informere dig om at permanent extensions ødelægger dit eget hår.. jeg har selv haft det i lidt over et år og da jeg fik det ud var jeg næsten skaldet ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Har faktisk nogle extensions som jeg gik lidt med engang, men nu er mit lyse, lækre hår efterhånden blevet længere end mine extensions, så nu kan det sjovt nok ikke betale sig at bruge dem mere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har tykt naturligt langt hår, hele 62 cm langt, mørkeblondt :-)
  Elsker det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så heldig at have ret langt naturligt hår, så jeg har ikke brug for extensions, selvom mit hår desværre er ret tyndt.

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne. Jeg vil ikke skuffe dig og ødelægge din sponser indlæg, men jeg vil gerne lige fortælle dig om rapunzels extentions. Jeg har været kunde af deres extentions et par gange og jeg synes rent ud sagt at det er noget lort. Du kommer til at fælde helt vildt og dine extentions mister meget hurtigt det meste af håret. Det er rigtig lækkert hår – det helt sikkert. Men det sidder ikke ordentligt fast. Jeg beklager min sørgelige kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sahra Vallentin Mørk

  Fedt! Glæder mig sådan til at se hvordan det bliver til dig, men er sikker på at det bliver super flot! :)

  Jeg har i løbet af de sidste to år prøvet at gro langt hår selv, da jeg har noget tykt og krøllet hår, som ikke ville fungere med extensions. – og endelig begynder det at ligne noget :)

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY LITTLE BLACK HEEL