FASHIONWEEK AW13 – JEFFREY CAMPBELL

Under modeugen var jeg som de fleste af jer sikkert har opdaget, inviteret til en super hyggeligt blogger-dag i samarbejde med miinto.dk
Jeg, Sofie Grue fra etfashionfund.dk og Anne fra annegadegaard.com blev sammen kør rundt af miinto.dk for at lave interviews med en masse forskellige brands ved deres stande på de forskellige messer. Og det var super fedt at få lov til at tage et  kig på de helt nye styles de præsenterede. Blev dog helt sørgmodig, for næsten hver gang jeg havde forelsket mig i et item  fik jeg af vide at det først kom til AUGUST!
Synes det var lige lovligt lang tid af vente, men så ved jeg på den anden side hvad jeg skal spare op til! Hvis nu du ligesom mig er blevet forelsket i nogle af de nye styles fra Jeffrey Campbell i ovenstående video, så skal du holde øje med dope.dk hvor man allerede nu kan få fingrene i nogle af de sindsygt smukke leopars-sneaks!

7 kommentarer

 • jose

  Hvornår kan man købe skoene i butikkerne? Er helt forelskede i de hulmønstrede sneakers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sr

  Altså de der fashion sneak, hvor kan de købes og hvad koster de ca.? Pls svar hvis nogen ved det, er simpelthen så vild med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  God video generelt set, men musikken var ikke til at holde ud :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Helt enig, skruede ned hver gang. Det gav mig bogstaveligtalt kuldegysninger. Puha! Men fede sko, og smukke piger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   I know – ikke vild med musikken heller, men det var ikke mig der redigerede videoen ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *