GOODIEBOX FEBRUAR 2013

MUSTHAVE DETTE FORÅR – DOTS ♥

THE DOTS

Et musthave for mig denne sæson er PRIKKER. Det er en tendens som jeg ikke har skænket særlig meget opmærksomhed, men så sad jeg og kiggede rundt på nelly.com idag – og forelskede mig især i de prikkede skjorte de sælger derinde. Er nødt til at eje midterste skjorte som er fra minkpink og kan købes lige her.
Øverst til højre har vi så et eksempel på en mere minimalistisk/business form for prikker, og det er jeg også ret vild med. Som I måske har bemærket, så er min stil jo meget blandet og jeg kan gå fra rihanna’street’swaggergirl til pæn business-kvinde med blazer og skjorte.
For mig er minimalisme et nøgleord til foråret og der passer skjorten fra selected femme super godt ind – den kan købes her.
Og så er der den gule skjorte med store prikker som står lidt i kontrast til de to andre, fordi den måske er lidt mere boheme/loose i udtrykket. Jeg kan totalt forestille mig at style den med et par lyse super slidte cowboy shorts og støvler, når vejret bliver lunere. Den gule skjorte kan købes her.

Hvad siger I, er I også nede med prikker? – Og har I en musthave-tendens her til foråret?

Dette indlæg indeholder affiliate links.

   

3 kommentarer

 • Therese

  Flotte skjorter og fin collage. Har lige et lille tip- I H&M kan man lige nu købe prikkede skjorter, godt nok uden ærmer, fra mærket L.O.G.G til kun 80 kr. De er super søde og fin! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, et fedt billede!! (Har selv været på udkig efter en hvid skjorte med sorte halvstore prikker i noget tid nu!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hæhæ, tusinde tak – det tog også en del tid at redigere sammen :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX FEBRUAR 2013