OUTFIT OF THE DAY - THE NEW TERRANOVA STRIPES

OUTFIT OF THE DAY – DOTS AND TRAINERS

 photo 721c2860-cd2d-473c-b991-28966c01b3ce_zpse0ad88a3.jpg
 photo IMG_5365_zpsd1a6c778.jpg

 photo IMG_5443_zps441ada03.jpg

Idag har jeg købt hele to par (ingen selvkontrol når der er et kup at gøre) trainers fra mærket Graceland, som bl.a. forhandles af den kæde der hedder Deichmann. Vadede helt tilfældigt ind i butikken fordi jeg skulle vente på min bus, og det priser jeg mig nu lykkelig for! Skoene kostede nemlig ikke mere end 250 kroner stykket – KÆMPE KUP, for jeg synes de er rå-fede.
Jeg købte også et andet par i blå med orange/røde snører og detaljer!
Ud over de nye trainers har jeg et par boyfriend jeans fra H&M på, samt en genbrugs tunika/bluse-dimmer, som jeg selv malede små prikker på igår aftes, med en lille rund svamp og noget tilfældig maling jeg havde liggende.
Jeg har trænet 2 timer både igår og idag(derfor er jeg iøvrigt træningsklam og uden makeup) samt haft terminsprøve i matematik – så nu vil jeg holde en velfortjent afslapningsaften med lidt selvforkælelse.

9 kommentarer

 • aaw i really love what you wrote, your style is aianmzg and you seem like a very lovely girl so i hope this blog will open a lot of doors for you in the future!!love, Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias Olsson

  DU SKAL FUCKING SKRIVE I BUNDEN AF INDLÆGGET, HVIS DU MODTAGER PRODUKTER ELLER PENGE FRA VIRKSOMHEDEN. DU SKAL SKRIVE DET ER SPONSORERET FOR FANDEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Western fashion want girls look way to much like young boys now

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hej Johanne:) Elsker dit outfit<3
  Jeg ville bare høre hvordan de grøne greaceland er, altså i kvalitet? Hvordan de er at gå i.
  Er de blanke, matte, rug?
  P.s Er rigtig glad for at der er kommet mange opslag her for tiden, så man kan få inspiration:) Bare bliv ved, vi elsker det<3
  Fedt tøj<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne! Super fede sko og outfit!
  Jeg har ledt efter de bukser fra H&M, fordi det er lige, hvad jeg går og mangler. Jeg tror jeg har fundet dem, men i et andet indlæg skriver du, at de har kostet 250 kr. Dem jeg har fundet kostede 350 kr. De ligner dine, men jeg ville høre, om du eventuelt har skrevet forkert eller om de helt sikkert kostede 250 :)
  Hilsen Klara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Klara – Ja, de koster oprindeligt også 250 kroner. Men den dag jeg købte dem lå de på et bord hvor alle jeans kostede 250 kroner :-)

   Smil,
   Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin skjorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa. Jeg ville bare lige sige at jeg syntes det er vildt at du kan være så kreativ som du er så tit! Elsker virkelig din skjorte! Fedt lavet!
  ps. Det kunne være ret fedt hvis du lavede et helt indlæg med dine hjemmelavede ting, ikke sådan som alle de “normale” DIY man ser, men mere ligesom denne skjorte :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mathilde.
   Jeg er ikke helt sikker på at jeg ved hvad du mener med alle de “normale” DIY man ser (jeg laver jo RIGTIGT mange DIY indlæg og videoer) – inc. ting som denne skjorte :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY - THE NEW TERRANOVA STRIPES