KOM TIL KONCERT MED - LUKAS GRAHAM ELLER OUTLANDISH

TERRANOVA FAVORITTER // NEW OPENING CPH

Bukser her – Lyserød sweatshirt her – Skjorte her – Drenge sweatshirt her.

For tiden samarbejder jeg med terranovastyle.com – det var bl.a. derfor jeg modtog en goodiebag fra dem, som jeg har lavet en video med (denne  er nederst i indlægget)
Terranova er en brand som man vil kunne beskrive som en blanding af H&M, Gina tricot og Newyorker. MEN – da det er et italiensk mærke, kan man også
klart mærke i deres visuelle udtryk at det har en mere sydeuropæisk vibe, end den almindelige skandinaviske mode som eks. H&M tilbyder.
Indtil nu har terranova kun været tilgængeligt online for danske kunder, men lørdag d. 23 marts klokken 10:00 åbner de dørene for en ny butik, på Nygade 1-3 i København.
På selve åbningsdagen vil der være gratis goodiebags med jeans til de første 500 kunder, samt mulighed for at få 30% rabat på alt i butikken hvis man er en del af deres facebook-familie, dvs. liker Terranov’s facebooksite, som du finder lige her.
Ud over denne meget lokkende rabat, vil der også være (gratis vel at mærke) intim koncert med pop darlingen Christopher – som jeg VED, at mange af jer elsker.
Derudover vil der blive samplet lækker stemnings musik af DJ sorte slyngel.
Og og og – så vil jeg formegentligt også ligge vejen forbi arrangementet og jeg vil hellere end gerne møde nogle af jer!
IØVRIGT – så holder jeg en konkurrence imorgen hvor én af jer kan vinde 500 kroner til terranova, så stay tuned!

 photo openingslide-denmark_zps8cd528bd.jpgDette indlæg indeholder affiliate links.

1 kommentar

  • Kristine

    Hvad størrelse er dine bukser? Sidder og skal købe dem nu, og er i tvivl om størrelse? Hvilken størrelse bruger du normalt og hvilken størrelse er dine? :-)
    Gerne svarer på mail eller her.
    Xoxo

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM TIL KONCERT MED - LUKAS GRAHAM ELLER OUTLANDISH