VIND 500 KRONER TIL AT SHOPPE FOR HOS TERRANOVA ♥

 photo IMG_5576_zps3c9946d9.jpg

 photo 60258d51-d1c5-49df-bbc5-30077bbdd739_zps782531ba.jpg
Mine nye snake-print-jeans fra Terranova, skjorte fra only og smykker fra pilgrim, H&M og ukendt.

Så er det tid til endnu en konkurrence – ER DET IKKE BARE SKØNT?!
Denne gang er det muligt for en af jer smukke mennesker at vinde 500 kroner at shoppe for i  Terranova‘s butik i København! Efterhånden har jeg snakket en del om Terranova (bl.a. fordi man, hvis man liker deres facebookside HER, får et par jeans og 30% på alt i deres nye butik i cph hvis man kommer til åbningen på lørdag) og jeg kunne forestille mig at nogle af jer derfor allerede har tjekket deres hjemmeside – Terranovastyle.com. Dette gør bare opgaven/deltagelsen i konkurrencen endnu nemmere. Alt du skal gøre er at gå ind på Terranovastyle.com og udvælge dét du ville købe hvis du havde 500 kroner at spendere I deres nye butik i  cph. Og efterfølgende skrive en kommentar hvor du linker til de vare – OG HUSK at udfylde feltet “email” så jeg kan få fat på dig, hvis du er den heldige vinder! – Vinderen bliver udtrukket allerede i løbet af imorgen eftermiddag, så det er om at være kvik på tasterne.
Og nu – slip kreativiteten løs og hop ind på Terranovastyle.com.

♥GOD FØRNØJESE ♥

329 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *