♥ NELLY PRE-SALE - EKSKLUSIV ADGANG FOR MINE LÆSERE ♥

IDA CORR FEAT. DIG – VIND EN HTC ONE I SAMARBEJDE MED TDC PLAY


 photo IMG_6657_zps37279f30.jpg

I mandags havde jeg den udsøgte fornøjelse helt eksklusivt at få en snak med Ida Corr. Da jeg tog toget mod København om morgenen vidste jeg ikke helt hvad jeg gik ind til, og troede mest at jeg bare skulle stå lidt i baggrunden og knipse et par billeder til et event. Virkeligheden var at jeg fik en snak under 4 øjne med Ida Corr – Nervepirrende, men fedt!
Vi snakkede om samarbejdet som hun har indgået med TDC play i sammenhæng med hendes nye single ‘hold my head up high’ (som du kan lytte til lige her) og så fik jeg lov til at lave en video med hende hvor hun forklarer jer hvordan I også spiller en stor rolle i dette samarbejde. Hun er nemlig som de fleste af jer måske allerede har set i reklamerne nu, TDC plays nye ansigt, som bl.a. LOC og Casper Christensen tidligere har været. Grunden til at I skal involveres er at Ida skal finde et cover til hendes nye single – og det skal I være med til at lave… Og oveni kan I som læsere af min blog – også vinde den helt nye HTC one – WUHU! Se denne video hvor Ida forklarer hvordan du deltager:

KONKURRENCEN:
Du skal uploade et billede på instagram med #idascover #johannekohlmetz, billedet skal beskrive den stemning du kommer I når du lytter til ‘hold my head up high’ – eller hvad du kom i tanke om da du lyttede til sangen, det ligger fuldkommen frit for hvad der skal være på billedet. Ved at uploade dette billede/cover forslag deltager du/dit billede i konkurrencen om at blive Ida’s nye cover til singlen ‘hold my head up high’ – Ida udvælger helt selv det billede som hun finder aller mest perfekt.
– Men du deltager også i konkurrencen om at vinde den helt nye mobil HTC one igennem mig.
Jeg vil løbende kigge alle de forskellige billeder igennem med hashtaggene: #idascover #johannekohlmetz og om en uge vil jeg finde det billede som jeg synes aller bedst om, og vedkommende som jeg vælger vinder altså en helt ny HTC one!

I kan løbende følge med i hvad der ellers sker i samarbejdet, tjekke andre deltagere i konkurrencen og ud finde en masse inspiration her på Ida Corr Feat. Dig siden og  på TDC’s facebookside

Her er  til endnu mere inspiration mit bud på et cover til ‘hold my head up high’. Det er et af de første billeder jeg nogensinde har taget med mig sejlrefleks. Jeg tog sidste forår af grenene i et gammelt træ som jeg altid har leget i som barn og som jeg altid har elsket. Og så synes jeg bare at blå himmel var perfekt til at holde ryggen rank og hovedet højt i – JEG GLÆDER MIG HELT VILDT TIL AT SE HVAD I HAR AT BYDE PÅ!

 photo IMG_1371-1_zps130025ee.jpg

Sponsoreret indlæg.

6 kommentarer

 • Filmede du selv videoen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe A

  Hvad hvis man ikke har instagram ?:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fedt indlæg.. Gid det var mig..

  Og lige en rettelse i overskriften, HCT = HTC

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Lise – tak :-)
   Du kan jo sagtens komme til at vinde, det er bare at uploade dit bud på et cover til ‘hold my head up high’ og hashtagge #idascover #johannekohlmetz
   – så kigger jeg alle budene igennem og udvælger min favorit i næste uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er videoen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ NELLY PRE-SALE - EKSKLUSIV ADGANG FOR MINE LÆSERE ♥